Egyszerű csirke nuggets házilag

2016. augusztus 28.
Egyszerű csirke nuggets házilag
Gyorsan van szükséged valami finomra? Ugye a Te csemetéid is oda vannak a csirke falatkákért? Most megmutatom, hogyan tudod otthon gyorsan elkészíteni.  Figyelem, panír mentes, így tényleg a lehető leggyorsabban elkészül.;)

1. A kicsontozott csirkemellet kockázd föl, majd a sózd meg.
2. Liszt, pirospaprika, bors, és fokhagymapor egyvelegébe forgasd bele a csirkemell kockákat, majd tedd őket sütőpapírral bélelt tepsibe. Locsold meg egy kis olajjal, és már mehet is a sütőbe. A kis csirkefalatok gyorsan átsülnek, nagyjából 15-20 percig süsd őket.

csirke nuggets

3.Készíts mellé többféle mártogatóst. A legegyszerűbb, ha megnézed, mi van a hűtőben. A gyerekek imádják a ketchupos mártogatót: a ketchuphoz adj egy kevés oregánót, és a csirke  nuggets mellé máris  a mártogatós. A tejfölös mártogatós is nagyon finom hozzá: A tejfölt vagy joghurtot kikeverheted fokhagymával.

 csirkenuggets

4. Akad egy kis paradicsom paprika és saláta is otthon? Dobj össze egy friss nyári salátát, és kész is a tökéletes vendégváró fogás  vagy a gyors vacsora, egy fáradt nap után.

ANYA-FIA TÁSKA- NEKED! ÉRDEKEL:

cukimamik táska

Tipp: A nuggetsekbe szurkálhatsz színes szendvics pálcikákat is, így könnyebben megy a mártogatás, és még vidámabb is.

Forrás: http://wholenewmom.com/recipes/recipe-for-chicken-nuggets-easy-chicken-recipe/

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Ajándék énidő tervező


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram