Termékajánló- Bio- Oil Gél Száraz Bőrre

2020. március 04.
Szerző:  Cukimamik Team
Termékajánló- Bio- Oil Gél Száraz Bőrre
Meghívtak, teszteltük, értékeljük.:)Bejegyzésünkben bemutatunk nektek egy forradalmian új olaj alapú gélt, amely a száraz bőrt ápolja, regenerálja, újraépíti.

Nagyon beletrafált a Bio- Oil csapata, amikor meghívott a sajtórendezvényükre, és prezentálták új terméküket, amely klinikailag bizonyítottan helyreállítja és kondicionálja a bőrt. Hittem nekik, mégis nekem egy kicsit többre van szükségem, mintsem valamire kikiáltsam, hogy ez a termék megéri a pénzét. Szóval nemtudván, hogy extra száraz a bőröm a telitalálat volt, hogy kipróbáljam a Bio-Oil Gélt.

Bio-Oil Gél Száraz Bőrre

Amit ígér:

Regenerálja a szárazságtól berepedezett bőrfelületet, azonnali megkönnyebbülést és intenzív, tartós hidratáltságot biztosítva bőrünk számára.

Amit tartalmaz:

Természetes összetevőkből készült, parabén- és tartósítószer-mentes. Összetevői könnyen felszívódnak és védőréteget képeznek a bőrön, amely ellenáll a nedvességveszteségnek és helyreállítja a száraz bőr optimális, hidratált állapotát.

Szemben a krémekkel, és lotionökkel, melyek kb. 70% víz, ami semmilyen módon nem hasznosul a bőrben, a Bio-Oil Gél Száraz Bőrre csak 3% vizet tartalmaz, vagyis szinte teljes egészében aktív.

Amit tapasztaltam:

Először is, tudnod kell, bármennyire is szeretnék magammal foglalkozni, három gyerek mellett baromira nincs rá időm, így fürdés után gyorsan bekenem magam testápolóval, és boldog vagyok, hogy ennyi kényeztetés is jár nekem. :) Ne vedd panaszkodásnak, de ha Te is anya vagy, tudod miről beszélek. Fontosnak tartom a testápolást, a hidratálást, ezért szeretem a legjobb termékekkel kényeztetni magam ebben a pár percben. A termék legnagyobb előnye számora az volt, hogy nagyon gyorsan felszívdik, és valóban nagyon hatékony. Két nap használat után a bőröm puhább és simább lett, már közel sem volt olyan, mint egy rinocérosznak, és ez a rendszseres használatnak köszönhetően napról-napra még jobb. 

A termék megvásárolható a patikákban, a Rossmann drogériákban és webshopban. 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram