Otthon elkészíthető bababarát festék

2013. október 10.
Szerző:  Cukimamik Team
Otthon elkészíthető bababarát festék
Amikor a lányommal leülünk rajzolni, persze, hogy az 1 éves fiam is velünk szeretne alkotni. Miért is ne próbálhatnánk meg- gondoltam egyszer- . Betettem az etetőszékébe, és kapott egy papírt. Először a kezébe adtam egy zsírkrétát, és próbáltam vele együtt „Pont, pont vesszőcske….” babát rajzolni, de amikor elkaptam a fejem, és visszanéztem, már csak egy darab krétát láttam a szájából kilógva. Eszembe jutott, hogy valahol olvastam egyszer a pacsmagoló festésről. Kifejezetten kisgyermekeknek (1-3 éveseknek) keverték ki házilag. Vegyszermentes, tulajdonképpen a mindennapjainkból jól ismert élelmiszer az alapja,  így már igen korán elkezdhetünk velük festegetni. Na és akinek több csemetéje van, az már tudja, ha a nagy festeni akar, valószínű, hogy a kicsi is....:)

Amire szükségetek lesz:

1 pohár natur joghurt

ételszínező

A joghurtot elkevered az ételszínezővel. Egy nagy fehér papírt leterítesz a földre, és jöhetnek az ujjacskák. Nagyobb és kisebb testvér együtt is tud alkotni, így nem kell kettészakadnod.:) A picikék élvezni fogják, és ha megkóstolják, akkor sem történik semmi baj.;)

 

Ajándék énidő tervező


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram