Világújdonság! Szülés utáni vitamin, ami regenerálja a szülés során sérült női szerveket

2019. máj. 30.
Szerző:  egyedzsuzsi
Világújdonság! Szülés utáni vitamin, ami regenerálja a szülés során sérült női szerveket
Ha kevesebb. mint egy éve szültél, ne késlekedj: mostantól elérhető a BABÁNTÚL komplex vitaminkészítmény, amellyel megelőzhető az inkontinencia, a méhsüllyedés vagy a meggyengült hüvelyizomzat!

Ugye, te is mindent megtettél a várandósságod alatt, hogy a babád a lehető legoptimálisabban fejlődjön? Vitaminok, egészséges táplálkozás – mindenből a legjobb. Sajnos az anyák nagy része szülés után saját magával alig foglalkozik, holott a regeneráció kulcsfontosságú a későbbi életminőség szempontjából. És ez nemcsak a te érdeked: a babádnak egészséges anyára van szüksége!

Tudtad, hogy a várandósság és szülés a nők egyharmadánál okoz valamilyen problémát a medencefenék és a hasfal izmaiban?

Hogy mit jelent ez pontosan?

A hüvelyi szülés során sérülhet a kismedence izomzata. Ezen az izomrétegen nyugszik a húgyhólyag, a hüvely és a belső nemi szervek. Ha itt maradandó elváltozás keletkezik, akkor az többek között inkontinenciához, szexuális problémákhoz vezethet.

Kép forrása: babantul.hu

Sokan szégyellik a panaszokat, vagy pedig beletörődnek, többen pedig hajlamosak elbagatellizálni a problémát, ha nem tapasztalnak komoly tüneteket. Azt azonban tudnod kell: nem megfelelő regenerálódás esetén később, a menopauza időszakában kiújulhat a kismedencei szervek süllyedése és a vizelettartási nehézség.

Mindezek miatt fontos, hogy szülés után mihamarabb megkezdjük a medencefenék és a gátizomzat megerősítését, hiszen a későbbi súlyos gondok megelőzhetőek!

Kép forrása: babantul.hu

 

„Az anyai szervezet felépülésének legkritikusabb szakasza a szülést követő első 12 hónap. Ez az időszak egyszeri és megismételhetetlen, hiszen olyan speciális hormonális- és immunhelyzet alakul ki, mely soha máskor a nők életében”.

 

Bombaként robbant a hír: magyar tudósok fejlesztették ki és dobták piacra azt a készítményt, amely a világon egyedüliként képes arra, hogy elősegítse az anyai szervezet szülés utáni regenerációját.

Klinikai vizsgálatok: döbbenetes eredmények

A BABÁNTÚL atyja a nemzetközileg elismert orvos-kutató, az Eastern Virginia-i Egyetem  professzora, Dr. Takács Péter. Ő volt az, akinek a vezetésével évekig kutattak a témában, majd a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján végeztek egy olyan kísérletsorozatot, mellyel igazolták, hogy a BABÁNTÚL étrendkiegészítővel a kismedence izomzata szülés után erősíthető, felépülése gyorsítható.

„Már a gyerekágyas időszakban fontos gondolni arra, hogy lesz élet a babán túl is, ezért a program neve. Az újszülöttből tinédzser lesz, majd elmegy otthonról. Nem mindegy, milyen életminőséggel marad utána az anya”. (Prof. Dr. Takács Péter 

A Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján 2018-ban végezték el a hét hónapos klinikai vizsgálatot. A részt vevő kismamák közvetlenül a szülés után vitaminkészítményt kaptak. A terápiás csoport a BABÁNTÚL-t szedte 6 héten át, míg a kontrollcsoport egy általános posztnatális vitamint kapott.

A 6 hét leteltével nőgyógyász orvosok vizsgálták a szülés utáni regenerációt. Ennek során mérték a hüvelyi szorítóerőt, az izomsérülések mértékét, a vér cinkszintjét és a hüvelyfal sérülését.

A klinikai vizsgálat döbbenetes eredményeket hozott: a gyenge medencefenéki izomerő esélye 52 százalékkal csökkent a BABÁNTÚL-t használók körében a kontrollcsoporthoz képest!

Kép forrása: babantul.hu
 
Kép forrása: babantul.hu
 

Mit tartalmaz a készítmény?

Fontos tudnod, hogy a BABÁNTÚL komplex étrendkiegészítő egyedi összetevői biztonsággal szedhetőek a szoptatás időszaka alatt. Sőt, az anyatejen keresztül a kisbabád is profitál belőle!

Cink

A cink számos anyagcserefolyamatban vesz részt, gyorsítja a kötőszövetek regenerálódását, a sebek gyógyulását. Hozzájárul a haj, bőr és köröm normál állapotának fenntartásához.

Leucin

Esszenciális aminosav (az emberi szervezet nem képes előállítani, azonban a fehérjék fontos összetevője). Az egyetlen, táplálékkal bevitt aminosav, amely közvetlenül képes serkenteni az izomfehérjék szintézisét. Fokozza a regenerációt és gátolja az izomszövet leépülését.

Omega-3 zsírsavak

Az Omega-3 zsírsavak képesek az izomfehérjék termelésének fokozására, ezáltal az izomzat erősségének növelésére. Jótékony hatásúak a baba és a kismama számára is. Fontosak a babák számára a megfelelő látásélesség és szellemi fejlődés kialakításában. Mérséklik a vér koleszterinszintjét. A BABÁNTÚL egyaránt tartalmaz DHA és EPA omega zsírsavakat.

Posztnatális vitamin

A BABÁNTÚL a fenti összetevők mellett tartalmaz egy teljes értékű posztnatális vitamintablettát is, amelyben 12-féle vitamin és 8-féle ásványi anyag/nyomelem található.

A készítményt teljes biztonsággal szedheted, hiszen a BABÁNTÚL szabadalmaztatott összetétele megfelel a szoptatás alatt engedélyezett vitamin-és ásványianyag-tartalmú étrendkiegészítők összetételének. A BABÁNTÚL-ban található vitamin-és ásványi anyagtartalom az Európai Unióban engedélyezett felső határérték alatt marad.

{adselite}

A napi adag 6 kapszula és egy tabletta. Ezek a nap folyamán bármikor bevehetőek, akár több részletben is. Mivel az anyai szervezet regenerálódásának legkritikusabb időszaka az első 12 hónap, ezért a szedése a szülés utáni első naptól egy éven keresztül ajánlott.

Miben különbözik és miben több a készítmény a szülés utáni vitaminoktól?

A posztnatális vitaminok csupán a szoptatáshoz és a csecsemő fejlődéséhez szükséges vitaminokat és nyomelemeket tartalmazzák. A BABÁNTÚL összetevői emellett specifikusan a szülés közben sérült kismedencei izmok regenerációját is támogatják.

Ne késlekedj: ha kevesebb, mint egy éve szültél, még tehetsz a legoptimálisabb regenerációért! További részletek a BABÁNTÚL vitamin honlapján elérhetőek.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram