Tippek, ötletek, egyéb

Bejegyzésünkben lakberendező segítségével bemutatjuk milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a gyerekszoba kialakításánál, mellyel megkímélhetjük magunkat a későbbi teendőktől, vásárlásoktól.
Az nem lehet vita tárgya, hogy etetőszék kell-e, de az, hogy milyen, már megér egy hosszas beszélgetést. Nézzük meg együtt, milyen szempontokat érdemes figyelembe venned, a számodra/ számotokra tökéletes etetőszék kiválasztásakor.
 Amikor először várandós lettem, elterveztem, hogy én majd bizony mosipelust fogok használni, hiszen annyi jót lehetett róla olvasni, hosszútávon olcsóbb, környezetbarát, jobb a babának.
A várandósság egy nő életében az egyik legcsodálatosabb életszakasz, gyermeket nevelni pedig a legédesebb kihívás, ami elé az élet csak állíthat. Sokan vannak azonban, akik több év után sem élhetik át ezeket. Most hozzájuk szólok, de nem a megszokott, szaklapokból ismert stílusban.
A tegnapi napon új kormányintézkedés lépett érvénybe: az iskolákat nem látogathatják a tanulók hétfőtől, azaz március 16-ától. Arról, hogy a digitális tanítás milyen formában fog életbe lépni a kisiskolásokat érintően, még nincs információnk, de vélhetően gyermekeinkkel sok időt fogunk otthon, a négy fal között tölteni…
Meghívtak, teszteltük, értékeljük.:)Bejegyzésünkben bemutatunk nektek egy forradalmian új olaj alapú gélt, amely a száraz bőrt ápolja, regenerálja, újraépíti.
Mindent, de tényleg mindent megteszel a gyerekeidért. Szakkörökre, edzésre hordod őket, beszélgetsz velük, minden óhaj-sóhajukat ismered, és amit tudsz, teljesítesz is közülük?
Nem fogod egyből visszakapni a régi testedet szülés után, de gondolom, ezzel nem árultunk el nagy titkot. Ami azonban fontos, hogy a kellemetlenségek egy része nem természetes velejárója a megváltozott állapodnak, erre azonban nem hívják fel minden esetben a figyelmed. Eddig!
Honnan tudod, hogy elszúrtad? Este órákon át mellette alszol, netán a földön ágyazol meg mellette. Addig ringatod a karodban, míg álomba nem merül. Nincs éjszakád, mert minimum 3X ébred, üdv a klubban! Ezt jól elszúrtuk! Ideje helyre hozni a „lehetetlent”, és újra megtanulni neked is…
A te fiad is imád szerelni? Így erősíti a közös barkácsolás az apa-fiú kapcsolatot.
Kipróbáltuk és használjuk a GPS okosórát, és sokkal egyszerűbbé tette a mindennapjainkat!
Okostelefon, okostévé, okoslakás, magát vezető autó… lassacskán intelligensebb lesz a gép, mint az ember. Olyan eszközöket hordozunk ma már a zsebünkben, amiket néhány évtizeddel ezelőtt legfeljebb a sci-fi filmekben láthattunk, azokat is erős fenntartásokkal - a tömeggyártásnak köszönhetően pedig ma már ezek szinte bárki számára…
Ha kevesebb. mint egy éve szültél, ne késlekedj: mostantól elérhető a BABÁNTÚL komplex vitaminkészítmény, amellyel megelőzhető az inkontinencia, a méhsüllyedés vagy a meggyengült hüvelyizomzat!
Előrebocsátom, hogy ez most nem ökomami textilfanatik írása, tehát az eldobható pelusért rajongók is nyugodtan olvassanak tovább. :) Jómagam a vegyes használók táborát erősítem, vannak hardcore moshatózós időszakaim, és van, hogy hónapokig feléjük sem nézek.
Végre egy környezetbarát pelenka, amely igazán beválik! A Pingo ökológiai eldobható pelenkát a másfél éves fiammal teszteltem – simán vitte az éjszakát, és még egyéb meglepetések is vártak…
Az autós gyerekülés megválasztása sok szülőben nagy fejtörést okoz. Melyik autós ülést válasszuk? Melyik a legjobb? Használt vagy új autós gyerekülés? Mi is keresztülmentünk ezen a kérdéssoron, így most összeszedtük azokat a szempontokat, melyek megkönnyíthetik a választást.
Egyik kezedben a vergődő ded, a másikkal a cipzárt próbálod feltépni, miközben a fogaiddal is megragadod az áldozatot. Hosszas küzdelem után végre bejutsz a táska mélyére, de ekkor betemetnek a pelusok, cumi helyett pedig folyton csak a csörgő akad a kezeid közé. Nehezen találod azt,…
Anyaként igyekszünk a legjobbat adni a családunknak. Mi vagyunk azok, akiken a legtöbb hétköznapi, mégis mérhetetlenül fontos dolgok múlnak. Odafigyelünk, hogy vegyszermentes gyümölcsöket, zöldségeket vásároljunk, tudjuk hol kapni a legjobb minőségű húsokat a környéken, a gyermekünk bőrére sem kenünk akármit, de a tisztítószerek öko/bio jellegét…
„Vigyázz magadra, csak egy van belőled!” Ezt szoktam mondani a kisfiamnak, ha valami butaságra készül, ezt kellene mondanom magamnak, amikor szinte soha nem kenem be magam nyáron napolajjal, és ez az Eszterkrém egyik jelmondata is.
Az ember lánya az első gyereket prototípusként használva végigküzdni magát az eszméletlen sok felismerésen, kútba esett nevelési elven, elképzelésen, mire eljut a megvilágosodásig. Velem legalábbis így történt. Sok jó módszerről, ötletről lecsúsztam, és viszonylag későn fedeztem fel olyan dolgokat, amik tökéletesen belepasszoltak volna az életünkbe.…
1. oldal / 5


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram