Tippek, ötletek, egyéb

Mikor kicsit hűvösödik az idő és hosszabbak lesznek az éjszakák, nálunk mindig előkerülnek az illatgyertyák. Nagyjából akkor, amikor először eszembe jut a tavasszal gondosan elpakolt tíz éves “meleg piros” takaró a gardrob legfelső polcán. A gyertya, és az aromagyertya csodálatos hangulatot tud varázsolni bármikor -…
Mielőtt a gyermekem megszületett, azt képzeltem, hogy csomó időm lesz olvasni, tudok majd tornázni, sorozatokat nézni és persze csodálatos, közös kalandokban veszünk részt. Ezek után meglehetősen szíven ütött a valóság, ami azért jó pár hónapig meghatározta az életemet.
A mese a gyermek számára "élettapasztalatot", egy másfajta meglátást, önmaga és a világ megértését, a kreativitás, a fantázia, az intelligencia fejlődését, és a szülővel töltött meghitt időt jelenti. Ezek mellett persze még számtalan előnye van a mesehallgatásnak, szóval érdemes művelni. :) De mit szeretnek a…
Ki ne akarna gyönyörű, meghitt, és divatos gyerekszobát a szeme fényének? Megmutatjuk milyen ma egy praktikus, és bájos gyerekszoba.
Mindenki tudja, amikor a gyermek ruháit kell kimosni, bizony gyakran nem elég egy sima mosás, hogy minden tökéletesen foltmentessé váljon. Elmentünk a drogériába, és a polcról begyűjtöttük az ott létező folttisztítókat, hogy teszteljük őket.
Bejegyzésünkben lakberendező segítségével bemutatjuk milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a gyerekszoba kialakításánál, mellyel megkímélhetjük magunkat a későbbi teendőktől, vásárlásoktól.
Az nem lehet vita tárgya, hogy etetőszék kell-e, de az, hogy milyen, már megér egy hosszas beszélgetést. Nézzük meg együtt, milyen szempontokat érdemes figyelembe venned, a számodra/ számotokra tökéletes etetőszék kiválasztásakor.
 Amikor először várandós lettem, elterveztem, hogy én majd bizony mosipelust fogok használni, hiszen annyi jót lehetett róla olvasni, hosszútávon olcsóbb, környezetbarát, jobb a babának.
A várandósság egy nő életében az egyik legcsodálatosabb életszakasz, gyermeket nevelni pedig a legédesebb kihívás, ami elé az élet csak állíthat. Sokan vannak azonban, akik több év után sem élhetik át ezeket. Most hozzájuk szólok, de nem a megszokott, szaklapokból ismert stílusban.
A tegnapi napon új kormányintézkedés lépett érvénybe: az iskolákat nem látogathatják a tanulók hétfőtől, azaz március 16-ától. Arról, hogy a digitális tanítás milyen formában fog életbe lépni a kisiskolásokat érintően, még nincs információnk, de vélhetően gyermekeinkkel sok időt fogunk otthon, a négy fal között tölteni…
Meghívtak, teszteltük, értékeljük.:)Bejegyzésünkben bemutatunk nektek egy forradalmian új olaj alapú gélt, amely a száraz bőrt ápolja, regenerálja, újraépíti.
Mindent, de tényleg mindent megteszel a gyerekeidért. Szakkörökre, edzésre hordod őket, beszélgetsz velük, minden óhaj-sóhajukat ismered, és amit tudsz, teljesítesz is közülük?
Nem fogod egyből visszakapni a régi testedet szülés után, de gondolom, ezzel nem árultunk el nagy titkot. Ami azonban fontos, hogy a kellemetlenségek egy része nem természetes velejárója a megváltozott állapodnak, erre azonban nem hívják fel minden esetben a figyelmed. Eddig!
Honnan tudod, hogy elszúrtad? Este órákon át mellette alszol, netán a földön ágyazol meg mellette. Addig ringatod a karodban, míg álomba nem merül. Nincs éjszakád, mert minimum 3X ébred, üdv a klubban! Ezt jól elszúrtuk! Ideje helyre hozni a „lehetetlent”, és újra megtanulni neked is…
A te fiad is imád szerelni? Így erősíti a közös barkácsolás az apa-fiú kapcsolatot.
Kipróbáltuk és használjuk a GPS okosórát, és sokkal egyszerűbbé tette a mindennapjainkat!
Okostelefon, okostévé, okoslakás, magát vezető autó… lassacskán intelligensebb lesz a gép, mint az ember. Olyan eszközöket hordozunk ma már a zsebünkben, amiket néhány évtizeddel ezelőtt legfeljebb a sci-fi filmekben láthattunk, azokat is erős fenntartásokkal - a tömeggyártásnak köszönhetően pedig ma már ezek szinte bárki számára…
Ha kevesebb. mint egy éve szültél, ne késlekedj: mostantól elérhető a BABÁNTÚL komplex vitaminkészítmény, amellyel megelőzhető az inkontinencia, a méhsüllyedés vagy a meggyengült hüvelyizomzat!
Előrebocsátom, hogy ez most nem ökomami textilfanatik írása, tehát az eldobható pelusért rajongók is nyugodtan olvassanak tovább. :) Jómagam a vegyes használók táborát erősítem, vannak hardcore moshatózós időszakaim, és van, hogy hónapokig feléjük sem nézek.
Végre egy környezetbarát pelenka, amely igazán beválik! A Pingo ökológiai eldobható pelenkát a másfél éves fiammal teszteltem – simán vitte az éjszakát, és még egyéb meglepetések is vártak…
1. oldal / 6


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram