Tippek, ötletek, egyéb

Az ajtódíszek mindig mosolyt csalnak az ember arcára, valahogy azt az érzést árasztják, hogy olyan otthonba lépünk be, ahol szívesen fogadnak minket, ahol jó lenni és időt tölteni, ahol számítanak a részletek. Ha ajtódíszt szeretnél a bejárati ajtódra, akkor a lehetőségeid végtelenek. Ebben a bejegyzésben…
Mikor kicsit hűvösödik az idő és hosszabbak lesznek az éjszakák, nálunk mindig előkerülnek az illatgyertyák. Nagyjából akkor, amikor először eszembe jut a tavasszal gondosan elpakolt tíz éves “meleg piros” takaró a gardrob legfelső polcán. A gyertya, és az aromagyertya csodálatos hangulatot tud varázsolni bármikor -…
Mielőtt a gyermekem megszületett, azt képzeltem, hogy csomó időm lesz olvasni, tudok majd tornázni, sorozatokat nézni és persze csodálatos, közös kalandokban veszünk részt. Ezek után meglehetősen szíven ütött a valóság, ami azért jó pár hónapig meghatározta az életemet.
A mese a gyermek számára "élettapasztalatot", egy másfajta meglátást, önmaga és a világ megértését, a kreativitás, a fantázia, az intelligencia fejlődését, és a szülővel töltött meghitt időt jelenti. Ezek mellett persze még számtalan előnye van a mesehallgatásnak, szóval érdemes művelni. :) De mit szeretnek a…
Ki ne akarna gyönyörű, meghitt, és divatos gyerekszobát a szeme fényének? Megmutatjuk milyen ma egy praktikus, és bájos gyerekszoba.
Mindenki tudja, amikor a gyermek ruháit kell kimosni, bizony gyakran nem elég egy sima mosás, hogy minden tökéletesen foltmentessé váljon. Elmentünk a drogériába, és a polcról begyűjtöttük az ott létező folttisztítókat, hogy teszteljük őket.
Bejegyzésünkben lakberendező segítségével bemutatjuk milyen szempontokat érdemes figyelembe venni a gyerekszoba kialakításánál, mellyel megkímélhetjük magunkat a későbbi teendőktől, vásárlásoktól.
Az nem lehet vita tárgya, hogy etetőszék kell-e, de az, hogy milyen, már megér egy hosszas beszélgetést. Nézzük meg együtt, milyen szempontokat érdemes figyelembe venned, a számodra/ számotokra tökéletes etetőszék kiválasztásakor.
 Amikor először várandós lettem, elterveztem, hogy én majd bizony mosipelust fogok használni, hiszen annyi jót lehetett róla olvasni, hosszútávon olcsóbb, környezetbarát, jobb a babának.
A várandósság egy nő életében az egyik legcsodálatosabb életszakasz, gyermeket nevelni pedig a legédesebb kihívás, ami elé az élet csak állíthat. Sokan vannak azonban, akik több év után sem élhetik át ezeket. Most hozzájuk szólok, de nem a megszokott, szaklapokból ismert stílusban.
A tegnapi napon új kormányintézkedés lépett érvénybe: az iskolákat nem látogathatják a tanulók hétfőtől, azaz március 16-ától. Arról, hogy a digitális tanítás milyen formában fog életbe lépni a kisiskolásokat érintően, még nincs információnk, de vélhetően gyermekeinkkel sok időt fogunk otthon, a négy fal között tölteni…
Meghívtak, teszteltük, értékeljük.:)Bejegyzésünkben bemutatunk nektek egy forradalmian új olaj alapú gélt, amely a száraz bőrt ápolja, regenerálja, újraépíti.
Mindent, de tényleg mindent megteszel a gyerekeidért. Szakkörökre, edzésre hordod őket, beszélgetsz velük, minden óhaj-sóhajukat ismered, és amit tudsz, teljesítesz is közülük?
Nem fogod egyből visszakapni a régi testedet szülés után, de gondolom, ezzel nem árultunk el nagy titkot. Ami azonban fontos, hogy a kellemetlenségek egy része nem természetes velejárója a megváltozott állapodnak, erre azonban nem hívják fel minden esetben a figyelmed. Eddig!
Honnan tudod, hogy elszúrtad? Este órákon át mellette alszol, netán a földön ágyazol meg mellette. Addig ringatod a karodban, míg álomba nem merül. Nincs éjszakád, mert minimum 3X ébred, üdv a klubban! Ezt jól elszúrtuk! Ideje helyre hozni a „lehetetlent”, és újra megtanulni neked is…
A te fiad is imád szerelni? Így erősíti a közös barkácsolás az apa-fiú kapcsolatot.
Kipróbáltuk és használjuk a GPS okosórát, és sokkal egyszerűbbé tette a mindennapjainkat!
Okostelefon, okostévé, okoslakás, magát vezető autó… lassacskán intelligensebb lesz a gép, mint az ember. Olyan eszközöket hordozunk ma már a zsebünkben, amiket néhány évtizeddel ezelőtt legfeljebb a sci-fi filmekben láthattunk, azokat is erős fenntartásokkal - a tömeggyártásnak köszönhetően pedig ma már ezek szinte bárki számára…
Ha kevesebb. mint egy éve szültél, ne késlekedj: mostantól elérhető a BABÁNTÚL komplex vitaminkészítmény, amellyel megelőzhető az inkontinencia, a méhsüllyedés vagy a meggyengült hüvelyizomzat!
Előrebocsátom, hogy ez most nem ökomami textilfanatik írása, tehát az eldobható pelusért rajongók is nyugodtan olvassanak tovább. :) Jómagam a vegyes használók táborát erősítem, vannak hardcore moshatózós időszakaim, és van, hogy hónapokig feléjük sem nézek.
1. oldal / 6


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram