Nyomtatás

Kismama vagy?- 7 dolog, amit mindenképp szerezz be!

2015. április 15.
Szerző:  vajaskalács
Kismama vagy?- 7 dolog, amit mindenképp szerezz be!
Vannak olyan ruhadarabok, vagy épp kiegészítők, amik sokkal kényelmesebbé, könnyebbé és emlékezetesebbé tehetik a várandósság csodálatos időszakát. Összegyűjtöttünk 7 ilyen darabot, és leírtuk, miért és hol érdemes őket beszerezni.

2 in 1 - szoptatós felső és kardigán

Szoptatós felső és kardigán


Kényelmes, lenge viselet mindkét darab. Remekül ki lehet használni szülés után is, ugyanis a felsőrészt könnyen szabaddá lehet tenni szoptatáshoz, sőt a kardigán nem csupán örök darab marad, hanem a baba etetése közben még takarást is biztosít a kíváncsi tekintetek elől. mamas&papas

Stria elleni masszázsolaj

Stria elleni masszázsolaj


Napi 1-2 alkalommal masszírozzuk a bőrünkbe a pocakunknál, a mellünknél, a combunknál és a fenekünknél. Ezek azok a területek, ahol hirtelen nagyobb bőrfeszülést tapasztalhatunk, így ezeknél a legfontosabb, hogy minél rugalmasabb maradjon a bőrünk. Nem mellékesen érdemes olyan terméket választani, amiről biztosan tudjuk, semmiféle olyan anyagot nem tartalmaz, ami bekerülve a szervezetünkbe, káros lehet.

Szoptatós párna

Szoptatós párna


Minden kismama életében elérkezik az a pocakméret, amikor már sehogy se kényelmes az alvás, de még csak a kanapén való pihenés sem. Ez az a pont, amikor a szoptatós párna kiváló szolgálatot tehet, még mielőtt a pici etetésében venné ki a szerepét. Kiválóan támasztja alá a hasat, így könnyítve a derék, és hát környékét.

Övterelő

Övterelő


Egy kismamának elég nagy gondot okozhat, ha autóba kell ülnie - akár sofőrként, akár utasként -, a pocakon átívelő biztonsági öv miatt. Ez egy nagyobb fékezésnél is megránthatja a hasat, nem kell hozzá ütközni. Erre nyújt megoldást az övterelő. Egyszerű és gyors a használata, bármelyik autóüléssel kompatibilis. Révén a két combon fok átívelni az alsó biztonsági öv, így védve a babát és anyát. Banna

Szoptatós melltartó

Szoptatós melltartó


A várandósság utolsó 2-3 hónapjába lépve már rettentően feszül rajtad az összes régi melltartód. Ideje hát újat venni, és ekkor válik érdekessé számodra a fenti darab. Bizony, már pocakosan érdemes szoptatós melltartót venni, és nem csak azért, mert ezzel pénzt takarítasz meg, hanem mert tervezésükkor egyszerre tartották szem előtt a kényelmet és a designt. 

Kismama leggings

Kismama leggings


Számos érv szól mellette. Kényelmes, mivel nincs merev anyag-átmenet a pocak résznél, ellenben tökéletesen tartja a hasat a nagy és széles plusz betétnek köszönhetően - akár otthonra is kitűnő választás. Egyaránt viselhető hosszított felsővel, vagy szoknyával. 

Kismamalánc

Kismamalánc


Egyrészt csodaszépek, másrészt kellemesen lágy, csilingelő hangot adnak. Ez is egy olyan darab, amit szülés után épp úgy viselhetünk, mint a várandósságunk alatt, ráadásul kiváló emléktárgy marad. Hosszú láncon viselve, a baba gyakran hallja ezt a jellegzetes hangot, és úgy tartják, itt kint ez megnyugtatja. Az ismerős hang valóban képes erre - az anya hangja például -, ezért lehet benne ráció. 

Kellemes babavárást kívánunk!