A leghasznosabb kiegészítő kismamáknak- Pocaktámasz

2014. szeptember 22.
Szerző:  Cukimamik Team
A leghasznosabb kiegészítő kismamáknak- Pocaktámasz
A kisgyermekes anyukák körében az ismerkedés első fázisa általában a terhességtől indul: milyen volt a gyermekvállalás időszaka; kinek milyen panaszai voltak; milyen csodás érzések törtek felszínre.... milyen volt a doki stb...ez tökéletes átvezetés a szülésre...utána pedig ami tart.:)Így sok-sok csodálatos anyukával meg lehet ismerkedni, akik hatalmas információ áradattal látnak el. Nagyon sok kismama panaszkodik arról, hogy a terhesség alatt, illetve a szülést követően folyamatos derék- és hátfájással küzd. A terhesség egy csodálatos állapot, amelyet még ha néha úgy is érzel, hogy teher. A pocaktartó öv segítséget nyújt az édesanyáknak a gyermek  kihordásban és az azt követő gyermekágyas időszakban.

 ....mert minden KISMAMA a terhesség alatt, és után is hatalmas szeretet és törődést igényel!

pocak támasz

Ajánlott terhesség 6. hónapjától viselni, ezzel csökkenthető a kellemetlen hát-és derékfájás és a medenceövi fájdalom.
Ahogy nő a pocak, megváltozik a kismama súlypontja, a tartása, ez pedig általában mindenféle kellemetlen érzést kelt a testben. A Pocaktámasz segít a súlypont áthelyeződés korrekciójában, javíthatja a testtartásod, hordásával könnyebb lesz a pocakodat cipelni.
Minden olyan kismama, akinek fáj a háta, dereka, vagy medenceövi fájdalmai vannak, vagy egyszerűen csak nehéz cipelni a pocakját, látogasson el a pocaktamasz.hu oldalra, ahol meg is vásárolható a termék!:)

Hogyan kell hordani?

pocak támasz

A ruha alatt szinte észrevehetetlen segítséget nyújt a kihordásban. Használata nagyon egyszerű, és mivel a növekvő pocak méretéhez igazodik, így folyamatos kellemes érzést biztosít, illetve a terhesség végéig viselheted.

 

Ajándék énidő tervező


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram