Kismama Határidőnapló és Tervező

2020. november 19.
Szerző:  Reni
Kismama Határidőnapló és Tervező
A Kismama határidőnapló és tervező nem egy egyszerű öröknaptár, amit bármikor elkezdhetsz vezetni. A Kismama Határidőnapló és Tervező a Cukimamik offline kiadványa, amely mellé most ajándék baba-mama box jár!

"Három gyermekes anyaként, három várandósságon vagyok túl, így próbáltam egy olyan praktikus és egyben stílusos tervezőt összeállítani, amire én mindig is vágytam. Egy olyan naplóra vágytam, ami határidőnapló, és a kismamaság milllió egy adminisztrációját (vizsgálatokat) vezethetem benne. Nem nagy, nem kicsi, éppen elfér a táskámban. "

Kismamaként nem áll meg az életet, sőt! A teendőid megszaporodnak: a családod, a barátaid, a munkád és a hobbijaid mellett már a várandóságod is időt követel magának az életedből. Természetesen a 38-40 hetes babavárás életed egyik legjelentősebb szakasza, így boldogan engedsz át neki annyi időt, amennyi csak szükséges.

Ám a Kismama határidőnapló nem csupán naptár, amibe feljegyezheted a nőgyógyászati és a különböző vizsgálati időpontokat, ez egy tervező is. Sok remek és hasznos dolgot tettünk bele, ami időt spórol majd neked, és kényelmesebbé teszi a kismamaként eltöltött hétköznapjaidat is.

   

Egyszerűen csak dobd bele a táskádba a határidőnaplót, és érezd, hogy mindenre fel vagy készülve!

Nem kell azon gondolkodnod, hogy miket kell beszerezned babád érkeztéig, hiszen mellékeltünk egy anyák által „tesztelt” vásárlási útmutatót, méghozzá kedvezményekre jogosító kuponokkal, hogy semmi se maradjon az utolsó pillanatra. Megörökítheted benne várandóságod legfontosabb pillanatait – hiszen kismamanaplóként is remekül megállja a helyét -, jegyzetelhetsz, találsz benne babanév tervezőt, megtudhatod mindent a legfontosabb vizsgálatokról, sőt, a védőnőnél és az orvosoknál gyűjtött leleteket is tudod benne tárolni, a hátulján lévő praktikus zsebben… de mindent nem árulunk el, legyen benne meglepetés is.

Ezzel a kifejezetten kismamáknak szóló határidőnaplóval és tervezővel tehát számos plusz könnyen elkeveredő jegyzetet, naplót és mappát kiválthatsz. Könnyű, mindig nálad lehet és később csodaszép emlékként lapozhatod újra.

A Kismama Határidőnaplóhoz ráadásul most egy szuper baba-mama boxot is adunk ajándékba, ami nem termékmintákat, hanem tesztelésre alkalmas termékeket tartalmaz, melyekkel nem csak a babádat, de téged is szeretnénk meglepni.

{adselite}

Ajándékozd meg magadat, vagy várandós barátnődet egy vagány, mégis cuki dizájnnal megalkotott, csodás öröknaptárral!

 A termékről részletes intót ITT talász.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram