Kismamák az oltár előtt

2013. augusztus 12.
Szerző:  Cukimamik Team
Kismamák az oltár előtt
Aki gyermekét a szíve alatt hordozva készül a „NAGY” napra, halmozza az élet adta örömöket. Duplán szerencsés, és egyben hatalmas feladatra szánja el magát: királylányból hamarosan anyává válik.:)

 A kismamák belülről sugárzó szépsége és a csodálatos menyasszony látványa eggyé válik. Az esküvői szervezés macerás, időigényes és valljuk be egy kicsit fárasztó dolog, de egyben a boldogság perceit is magában hordozza. Nagy nap elé nézünk, ahol tökéletesnek kell lennie mindennek. Ha most tervezed a mennyegzőt, akkor néhány dolgot célszerű figyelembe venned. Az élet azt igazolja, hogy aki várandósan lép az oltár elé, kevés ideje marad az esküvő szervezésére.

Tervezz előre!

Amikor a teendők száma megnő, és az ember áldott állapotba kerül, hatványozódik a felejtés lehetősége. Célszerű listát készíteni, dátum és teendők szerint, melyen vezetheted az előkészületek menetét. 

Csinosan vagy kényelmesen?

kismamák az oltár előttA tökéletes megjelenéshez hozzátartozik a káprázatos külső. Beleértve a sminket, ruhát, cipőt és egyéb kiegészítőt.  Vedd figyelembe, hogy kismama vagy, és szépen gömbölyödik a pocakod! Amikor ruhát próbálsz, számolj azzal, hogy még nőni fog a hasad, vagyis hagyj egy kis plusz helyet, hogy kényelmes legyen a ruha mindkettőtöknek. Egyeztess a ruhaszalonnal, hogy pár nappal az esküvő előtt, még gondoskodjatok az utolsó igazításokról! Kerüld az uszályos ruhákat, mert egyébként is kellemetlen, ha egy menyasszony a földre huppan, a Te állapotodban pedig zárd ki a bakik lehetőségét.

Cipőválasztásnál törekedj a kényelmes lábbeli viseletre, hiszen kettő helyett is talpon kell maradnod! Ez nem azt jelenti, hogy topisnak kell lenned, sőt, mutasd meg, hogy egy kismama is lehet igazán csinos! Lélegzetelállító lapos talpú topánkákat lehet kapni, amelyek épp Te lábadra készültek.

Igazán stílusos kiegészítő lehet egy esküvői szütyő. Kicsi és elfér benne néhány számodra fontos dolog. Például egy kisebb flakon ásványvizet is elrejthetsz benne.

 Eladó a menyasszony!

Az esküvő akkor marad igazán emlékezetes , ha jó a hangulat. Nincs is jobb annál, amikor a násznép táncol, és észbontó mulatozás veszi kezdetét. Ez a Te állapotodban is megoldható, csak urald a helyzetet!  Van egy jó és egy rossz hírem: megúsztad, hogy elraboljanak, de egyben kimaradtál abból a „buliból”, ami ezzel jár! Minden jó a babának, ami a mamának nem kimerítő. Tehát táncolj, érezd jól magad, azonban ne most tanulj meg lambadázni illetve ne twistelj egész éjszaka.

Éljen az ifjú pár!

Ez a nap Rólad, vagy inkább Rólatok szól, ha kedved tartja ülj le, és pihenj! Mindenki segíteni és támogatni fog benne, hogy ez a nap tökéletes legyen, és egyben kíméletes is!

 

 

Ajándék énidő tervező


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram