Bölcsőde-, óvoda-, iskolakezdés okosan - Szerezz be mindent kedvezménnyel!

2016. augusztus 01.
Szerző:  Cukimamik Team
Bölcsőde-, óvoda-, iskolakezdés okosan - Szerezz be mindent kedvezménnyel!
Az augusztus magával hozza az izgatott készülődést, hisz hamarosan kezdődik a bölcsőde, óvoda, iskola. Sok gyermek számára az első alkalom, mások már ismerik a járást. Most a beszerzendő dolgokkal fogunk foglalkozni.

Tanévkezdés

A gyermekek izgatottságához, csak a pénztárcánk megcsappanása fogható. Az, hogy miket kell megvenni a csemeténknek, intézményektől függően változhat, ám a dolgok javarészét már előbb is be lehet szerezni. Ehhez ajánlunk egy szuper helyet, a Pindúr Palotát, ahol Ti, Cukimamik olvasók még extra kedvezményt is kaptok!

Bölcsőde-, Óvodakezdés

Mire érdemes figyelni? Az intézmény előírásaira! Kéri-e a saját ágyneműt, ruhatároló zsákot az intézmény, vagy ők biztosítják? Milyen tisztálkodó szereket kell nekünk, szülőknek vinni?  Kell-e külön tornafelszerelés, vagy épp festőruha? - hogy elkerüljük a kimoshatatlan foltokat. Kérdezzünk rá, hogy milyen ceruzát használnak - a kicsiknek inkább a 3 oldalú, vastagabb, a nagyobbaknak pedig a 6 oldalú vékonyabb a megfelelő, hogy a helyes ceruzatartást elsajátíthassák.

A legtöbb bölcsiben szükség van 1-2 üzenőfüzetre, melyben helyet kapnak a gyermek és a szülők adatai, az, hogy ki hozhatja el, esetleges allergiák, betegségek, a csemete rövid jellemzése... stb. Amiért azonban ezt kiemeltük, az nem más, mint a kis üzenetváltások a gondozók és a szülők között. "Pannika  ma nagyon választékosan beszélt, mikor a társára panaszkodott." "Zolika ma is megevett egy hangyát, kérjük a kedves szülőket, hogy próbálják meg ők is leszoktatni erről." Sok vicces és kedves üzenet fog belekerülni, ezért érdemes szép füzeteket választani, hogy az emlékdobozkában méltó helyük lehessen.

pindurpalota

Kelleni fog még váltócipő bentre és évszaknak megfelelő kinti, benti játszóruha is.

Érdemes otthon támogatni a frissen megszerzett maszatolás, rajzolás iránti érdeklődést - mivel ez a gyermekek fejlődésében hatalmas szerepet játszik -, például ételfestékes- és kimoshatós filcekkel, vastag ceruzákkal, rajztáblával, sablonokkal.

Iskolakezdés

A beszerzedők listája itt már igen hosszú. Sok iskola felteszi a honlapjára osztályonként, hogy mire lesz szükség az év folyamán, érdemes utánanézni. A teljesség igénye nélkül; ceruzák, tollak, tolltartó, könyvek, füzetek, technika csomagok, logikai készletek, iskolatáska, ... stb

Az iskolások életét hivatottak megkönnyíteni azok a különböző játékok, melyek észrevétlenül csempészik bele a gyerekek életébe a tanulást. Ilyenek például a Logico készségfejlesztő játékok.

Vásárold meg az iskolai kellékeket  a Pindúrpalota oldalán, 2016.08.31-ig, 15% kedvezménnyel ezzel a kuponnal:

pindurpalota

 forrás: babycenter.com

Ajándék énidő tervező


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram