Legjobb ajándékok újdonsült anyáknak

2021. máj. 12.
Szerző:  Cukimamik Team
Legjobb ajándékok újdonsült anyáknak
Nem egyszerű olyan ajándékkal meglepni az újdönsült anyukákat. Gondolsz az anyukára és egyben a babára is.:) Bejegyzésünkben összegyűjtöttük azokat az ajándékötleteket, ami túlmutat a virágcsokron, és az " ezüst csörgőn". Hasznosak, ezek azok a dolgok, aminek egy újdonsült anya nagyon örülni fog.

Főzz valami finomat, vagy rendelj!

Nem hiszem, hogy ezzel nagyon mellé lehet lőni, kivétel, ha űbergáz szakács vagy, de ezt a te döntésedre bízom. Főzz egy nagy fazék levest, vagy főételt, bármit, amit az új anyuka szeret, és akár a mélyhűtőben is tárolni tud. Olyasmit adj neki, amit nem kell visszaadnia, mint egy nagy fazekat, vagy egy kemencébe kész sütőedényt. Célszerű olyan ételt készíteni, amit kézzel vagy kanállal/villával megehet, extra bónuszként annak az anyukának, aki sokat tartja ölben a babáját.;) Ha mégis úgy döntenél, hogy inkább másra bízod a főzést, rendelj neki ételt házhoz. Ez az egyik legnagyobb segítség, én biztos ennek nagyon örülnék.

Pelenka

Oh...álmomban sem gondoltam volna újdonsült anyaként, hogy ennyi pelenkára lesz szükség. Szóval a pelenka mindig jó választás, mert bizony egy darabig szükség lesz rá éjjel-nappal. Ez egy csodás ajándék minden új szülő számára.:)

Jópofa táska

 

Kifejezetten imádom a különleges dolgokat, amelyek ötletesek és egyediek.:) Barátnőm lepett meg egy jópofa táskával, amit a hátamra is tudtam tenni, és a babakocsira is jól passzolt. Volt benne 1 l víz, 1 csomag mandula, 1 alma, és 1 kávéutalvány a közeli kávézóba.:)

Határidőnapló Anyáknak

Minden kisgyermekes anyának jól jön egy olyan tervező, mint a Cukimamik Határidőnaptár.  Egy határidőnaplónak varázsa van, melyet jó kézbe venni, lapozgatni, teleírni, rajzolni bele. Válassz hozzád illő határidőnaplót, mely egész évben a Te személyes terveződ lesz. A naptárt az anyák igényeire szabtuk: matricákkal, kiegészítő lapokkal, egyedi stílussal. 

Netflix

Mit nem adtam volna, ha lett volna Netflixem, amikor a lányom megszületett, és éjszakánként a TV-ben keresstem valami műsort, amikor ébren voltunk. A legemlékezetesebb éjszakai etetésem, amikor a TV-ben egy orosz börtönről készült dokumentmum film ment. Mit ne mondjak, érdekes volt, na de a Netflixen vannak ütősebb filmek is...Egy hónapos előfizetés 5.000 Ft alatt van, szóval nem egy banknyelő automata.

Emlékdoboz

Az új szülők elfoglaltak az első napokban, így segíts nekik, és légy része  a baba születésének napjának megörökítésében. Gyűjts össze minden infót, ami a baba születésének napján történt. Szerezz be aznapi újságokat, vágd ki a legfontosabb történéseket. Minden újdonságot jegyezz fel, és tedd bele egy emlékdobozba, melyet a szülők kiegészíthetnek. Nagyon jópofa ötletes emlékdobozokat találsz a Pinterest oldalon.

Ékszer

Ha valami egyediben és szentimentálisban gondolkozol, akkor akár egy ékszer is tökéletes választás lehet. A BB moms oldalán csodaszép, kézzel készített egyedi családi ékszereket találsz.

Szülés utáni tanácsadás

Bakker, ilyenek is léteznek. Kár, hogy én nem tudtam róla a szülésem után, sokat segített volna, miután nem indultak be olyan gördülékenyen a dolgok, mint "Ketteskénél", és "Hármaskánál". A szülés utáni szakember, aki a házba érkezik egy profi, aki beszéli a csecsemők nyelvét. Segíthet túljutni a szoptatási nehézségeken, figyelemmel kísérheti a szülés utáni hangulati ingadozásokat, és általában gyakorlati oktatást nyújt az anya és a csecsemő gondozásról. Ahogy utána olvastam, nem olcsó szolgáltatás, de nem is kell annak lennie. Akinek a pénztárcája engedi, és nagyobb ajándékban gondolod, akkor ez tökéletes választás.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram