18 ajándékötlet anyák napjára

2021. április 16.
Szerző:  Szabó Kitti
18 ajándékötlet anyák napjára
Sosem értettem gyerekként, hogy miért sír anyukám, és a nagymamám anyák napján. Én csak elmondtam egy kedves verset egy kis orgonacsokor kíséretében, vagy készítettem nekik valami apróságot sajátkezűleg. Később persze már igazán szép ajándékkal próbáltam meghálálni a szeretetüket. Most már viszont a gyermekem csal könnyeket a szemekbe. Varázsoljatok Ti is mesés anyák napját a mamáknak, vagy éppen saját magatoknak ezekkel a gyönyörű és egyedi ajándékokkal!

1.A távolság mindent legyőz!- Online ajándék- és virágküldés

 

Ajándék küldés anyák napjára! Lepjétek meg a nagyit, egy nagy csokor virággal, vagy egy kézműves hazai termékeket tartalmazó egyedi ajándékcsomaggal, amit saját fotóval és egy kedves üzenettel tehettek még személyre szólóbbá. 

Idén Budapesten belül anyák napján vasárnap is kiszállítják az  ajándékokat!

Megnézem


 2. Praktikus ajándék újdonsült anyáknak- Babántúl vitamin

 

Frissen szült anyukaként minden eddiginél fontosabb, hogy ezen az első anyák napján igazán törődj magaddal. A Babántúl szülés utáni étrendkiegésztítő egyszerre segíti a szülés utáni regenerációt és a szoptatást. Igazán érted van!

Megnézem


3. Klasszikus ajándék- Chloé Eau de Parfum

Aki magasabb árkategóriában gondolkodik anyák napja alkalmából, ez a Chloé Parfüm tökéletes ajándék. A Chloé Eau de Parfum magába foglalja a Chloé nő kreatív, magabiztos egyediségét. Egy friss és nőies illat, egy ösztönösen sikkes szabad lélek számára.

 Megnézem


4. Az anyáknapja a kismamáké is - Cukimamik Határidőnapló és ajándék baba-mama csomag

 

Ennek a kifejezetten kismamák számára tervezett szuper öröknaptárnak ott a helye a táskádban, hogy megkönnyítse, és összehangolja a napjaidat. A csupa hasznos információ mellett (pl. vizsgálatok ideje, várandósság hétről hétre, babanév tervező, kalóriatáblázat) ez a határidőnapló helyet biztosít annak, hogy valóban naplózz, írj az érzéseidről, vagy arról ami éppen veletek történik. 

Megnézem


5. ZEMA nyaklánc kifejezetten anyák napjára 

Szeretjük a kézzel készített ZEMA ékszerek szépségét és eleganciáját, melyek  hétköznapi vagy különleges alkalmakkor való viselése magabzitos megjelenést kölcsönöznek. Ez a pocelán ékszer  kifejezetten anyák napjára készült, ha valami egyedit szeretnél anyák napjára, tökéletes választás.

Megnézem


6. Luxus ajándékdoboz, hogy otthon is ki tudj kapcsolódni

 

A Mom Box segítségével szánj magadra pár percet, és kóstolj meg egy isteni pezsgőt, vagy tegyél fel egy szuper arcmaszkot, vagy csak szusszanj egyet egy finom teával.

Megnézem


7. Papírvirág - nem hervad el :)

 

Mesés papírvirágokat készíthettek origami technikával ebből a készletből. Két fajta kreatív szettből is tudtok választani.  

Megnézem


8. Karcoljatok kedves üzeneteket a nagymamának

Kedves anyák napi üzeneteket, idézeteket írhattok a szivárvány színű karcolós papírokra a készlethet tartozó hurkapálcával. A legkisebbek rajzától is mindenki el fog olvadni. Az alkotásokat mozaikokkal tudjátok még egyedibbé varázsolni.

Megnézem


9. Betűs karkötő készítő szett

A betűs karkötő egy nagyon kedves ajándék, amit a nagyi is, anya is büszkén fog viselni. Kirakhatjátok a betűkből, hogy "Anya" vagy "Szeretlek", igazából bármit amivel tudjátok, hogy örömet szereztek. 

Megnézem


10. Szépséges origami díszdoboz

Tündéri díszdobozokat tudtok hajtogatni ennek a készletnek a segítségével. Töltsétek fel minden földi jóval, bonbonokkal, kedves üzenetekkel!

Megnézem


11. Saját készítésű képkeret 

A gyermeked elkészítheti neked, és a két nagymamának is képkeretet benne a saját képével, vagy egy bájos közös fotóval. Mindenkinek jut, mivel a szett 3 darab keretet tartalmaz.

Megnézem


12. Otthon készített tündéri ékszerdoboz

Gyönyörű kis ékszerdobozt készíthetnek saját kezűleg ezzel a Djeco készlettel, amit strasszokkal és dekorgumival tudtok még egyedibbé tenni.

Megnézem


13. Cuki, kézzel készült ékszerek a mamáknak

Készítsetek gyönyörű szivecskés ékszereket ebből az igazán csajos szettből! 

Megnézem   


 14. Saját készítésű ékszerekből sosem elég

Nagyobb  gyermekkel igényes, valóban mutatós ékszereket tudtok készíteni ezzel a szettel. 

Megnézem


15. Kavicsfestő készlet

Nem hiába divatos ennyire a kavicsfestés, rendkívül egyedi, és bájos ajándék. Ráadásul maga a kő is a család szilárdságát, örök szeretetét jelképezni, és ha egy gyermek alkotása is kerül rá az külön szívmelengető. 

Megnézem


16. Színezhető esernyő

    1. Ennek a vidám tavaszi kiszínezhető esernyőnek nagyon fognak örülni, aki ajándékba kapja, pláne, ha apró kezek dekorálják. Nyáron napernyőként is használható. Vízálló festékkel, szabad kézzel vagy sablonnal is ki lehet színezni.
    2.  

      Megnézem

17. Szeretetbe foglalt táblácska

    1. Remek ötlet ez az egyedi táblácska, amelyre tetszés szerint kerül föl a szöveg. Ha ránéz a nagymama, vagy te, rögtön eszetekbe jut, hogy tényleg a világon legjobb dolog az anyaság.

Megnézem


18. Szavakba foglalt szeretet, avagy egyedi vers a nagyiknak

 Ha nem veszett el bennetek egy költő, de szeretnétek egy megható verssel megajándékozni a nagymamát, akkor itt a megoldás. Nincs más dolgod, mint mesélni pár jellemző szóban a nagyiról, és máris érkezik a róla szóló versetek.

Megnézem


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram