Ti mondtátok, mi megírtuk- Olvasóink tesztelték a Babántúl szülés utáni étrendkiegészítőt

2019. november 21.
Szerző:  Cukimamik Team
Ti mondtátok, mi megírtuk- Olvasóink tesztelték a Babántúl szülés utáni étrendkiegészítőt
Nem is olyan régen írtunk a Babántúl szülés utáni vitaminról, most pedig szeretnénk veletek megosztani a Ti észrevételeiteket a készítménnyel kapcsolatban. A Facebook oldalunkon egy nyereményjáték keretében kisorsoltunk 3 doboz Babántúl vitamint, így lehetőségünk nyílt 3 olvasónk őszinte tapasztalatairól beszámolni nektek.

Előtte viszont bemutatnám pár szóban újra a Babántúlt. Higgyétek el érdemes tudni róla, hiszen egyedülálló módon, olyan alkotóelemeket tartalmaz, amelyek segíthetik a kismedence, a hüvely és a hasfal izomzatának felépülését és rugalmasságának visszaállítását a baba születése után. Támogatja a szülés utáni kimerült szervezet visszaerősítését és figyelembe veszi a szoptatás megnövekedett vitamin igényét is.

A várandósság és a szülés sok nőnél okoz kisebb-nagyobb maradandó problémát, amely ideális esetben a szülés utáni egy évben - esetenként segítséggel- megoldódik. 

Nem szeretjük hangoztatni ezeket a problémákat, de muszáj beszélni róla, a struccpolitika a legrosszabb, amit tehetünk a szülés utáni gondok esetében. A női test csodálatos alkotás, végtelen erővel bír, önmagából táplál, és életet ad. A csodáknak viszont sajnos sokszor ára van, mégha a legnagyobb örömmel adjuk is meg. A tágulás, és szülés folyamata során sokunknál kialakulhatnak a teljes kismedencei izomzatot is érintő izomsérülések, ennek hozományaként pedig  létrejöhet a medencefenék megereszkedése. A medence izmainak gyengülése vizelet vagy széklet inkontinenciához, vagy akár a medenceszervek süllyedéséhez, netán a méh előreeséséhez vezethet. A gyengült izomzat egyéb kellemetlenségeken kívül negatív hatással lehet a későbbi szexuális életre is. Ezeket a testet, lelket igénybe vevő gondokat jobb mielőbb rövidre zárni. Ebben nyújt kiemelkedő támogatást a Babántúl étrend kiegészítő.

Különösen büszkék lehetünk erre a magyar vonatkozású készítményre. Prof. Dr. Takács Péter nevéhez fűződik a fejlesztése, aki a BABÁNTÚL atyja, és nemzetközileg elismert orvos-kutató, továbbá az Eastern Virginia-i Egyetem  professzora. Ő volt az, akinek a vezetésével évekig folytak a kutatások arra nézve, hogy milyen vitaminokkal, ásványi anyagokkal, és nyomelemekkel lehetne az anyai szervezet szülés utáni regenerációját segíteni. Majd a Debreceni Egyetem Szülészeti és Nőgyógyászati Klinikáján - a kutatáshoz a legmagasabb szintű technológiai eszközöket felhasználva- végeztek egy olyan kísérletsorozatot, mellyel igazolták, hogy a BABÁNTÚL étrendkiegészítővel a kismedence izomzata szülés után erősíthető, felépülése gyorsítható. Tehát a készítmény bizonyítottan segíti a kismedencei funkciók helyreállítását. Mostanra nemzetközi szabadalmi oltalommal is rendelkezik.

Az olvasóink véleményét itt találjátok:

“Nagyon tetszett a csomagolás. Napokra lebontva, külön csomagolva van az egy napi vitamin mennyiség. Eléggé gyenge és kevés a hajam alapvetően, de úgy vettem észre, hogy a vitamin szedése során nagyon sok babahajam lett és mintha megerősödött volna. A körmöm is erősebb lett, nem töredezett olyan könnyen.”    Adrienn


"Közérzetemet tekintve energikusabbnak és kiegyensúlyozottabbnak éreztem magam. Mindenképpen ajánlanám. A kiszerelés nagyon praktikus. Igaz a hajam hullik,  de elkezdett nőni gyors ütemben az új, kb. miután egy hónapja szedtem a készítményt. Az étvágyam nem lett tőle nagyobb, aminek nagyon örülök, mert a komplex vitaminokkal szokott ilyen problémám lenni. "  Anikó


"A szülés után nagyon gyenge voltam, ami talán annak is köszönhető, hogy gyerkmekem nagy súllyal született. Az erőm hamar visszajött , mint szülés előtt. Meg voltam elégedve vele, nem lett órási étvágyam tőle, az emésztésemre sem volt rossz hatással. A közérzetem jobb lett miután szedni kezdtem, energikusabban éreztem  magam. Nem utolsó sorban pedig nekem nagyon szimpatikus, hogy végre figyelmet kap a regeneráció fontossága a program keretében." Timi


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram