Amikor a szív belehasad a szerelembe

2019. január 23.
Szerző:  Cukimamik Team
Amikor a szív belehasad a szerelembe
Várom, hogy kisüssön a nap…belülről. Amikor a fagyos napon a fénylő napsugár megmutatja magát, minden normális ember egy kis boldogságot érez belülről. De nem mindenki van ezzel így. Még a napsugár reményt keltő sugara sem tudja átmelegíteni a lelkem mélyét, mely fagyos és hideg.

Keresem a helyem, de nem találom, csak az Ő karjaiban érezném a békét, ami nem adatik meg nekem. Napok, hetek, hónapok, talán évek…már magam sem tudom. A mesebeli álom rémálomba csap át, és az álomból felébredve rájössz, hogy már magad sem tudod, mióta vagy a boldogtalanság végtelen fogságában.

Esténként a magányos éjszakák leple alatt könnycseppek zúdulnak szemedbe. Napját sem tudod mióta, pedig nem kéne magányosnak lenned, ott fekszik melletted életed szerelme, akire vágyik az ember, és egy lapra tettél fel mindent: Ő kell neked, hittél benne, és a szerelmetekben. Minden Nő a Nagy Ő-ről álmodik, akinek a karjába bújni megnyugvás, akinek a szerelmes tekintete elhiteti, hogy Te vagy a legjobb, akinek a csókja a rossz napokat is csodálatossá varázsolja, akinek a humora életet ad neked, akinek a jelenléte az örökkévalóságot hordozza magában. Hittél benne, hittél a mesében, és a fránya sztereotípiákat magad mögé sodorva hitted a szerelem örökkévalóságát. Hittél benne, és a szerelmetekben. Talán sokáig, talán nem…nem tudod már az idejét, mióta tart ez a fájdalom, de most belülről felemészt. Cipeled a láthatatlan terhet a válladon, minden nap reményekkel telve ébredve: Ez a nap más lesz! Bizakodva ébredsz, de a teher napról napra egyre jobban nyomja a vállad, majd a lelked, és egy nap nem bírod tovább. Szeretnéd letenni, de annyi összegyűlt, hogy már megmérgez. Tudod, hogy nem jó, de nem tudsz ellene tenni. Aztán már nem tudsz róla beszélni sem, hiszen nincs szem, aki látná, hogy összeroppantál, nincs fül, aki meghallaná, és nincs kéz, aki a kezét nyújtva kihúzna a gödörből. Megszűnik létezni a világ napos oldala, marad a kietlen és sötét világ, mialatt mindenki azt hiszi, hogy a napsütötte Toscana világában éled mindennapjaidat, amire oly sokan vágynak. Egy álarcot viselsz, hogy ne lássák az emberek a szíved összetört, belehasadt a szerelembe.

Aztán nem bírod tovább, már te sem tudod mióta gyűjtötted, hiszen nincsenek éjjelek, és nappalok, nincsenek vágyak, nincsenek célok, csak vagy. Persze, ezt senki nem látja, mert tudod, hogy az érzéseidet kiadni gyengeség, és egyébként is, annak mondod el, akiben megbízol. De eljön az átkozott nap, amikor már nem bírod tovább, és kipakolsz.

Tudod, hogy nincs visszaút, de már az önmarcangolás önmagad árnyékába sodort. És akkor jön a hideg víz: nincs kéz, ami megtartana, nincs szerelem, ami egyben tartana, nincs semmi…talán, ha nem mondasz semmit, jobban jársz. Éled a kibaszott életed, érzelemmentesen, hidegen. Már úgyis megszoktad a napi ritmust, elfelejted a szerelem erejét, és a párnák örök titokban tartják a fájdalmas könnyeidet.

Bánod, hogy életedben először kiadtad magam, megosztottad érzéseidet Vele, bízva, hogy jobb lesz. Nem lett jobb. Megmutattad milyen gyenge vagy, miközben erősnek hitt téged Ő. Elvesztél, és forog veled a világ. Még annál is rosszabb, mint amit eddig hittél.

Nincs tovább…lelked mélyén tudod, hogy nincs tovább. Nem kellesz már neki. Ha eddig nem kellettél Neki, így gyengének látva már annyit sem jelentesz, mint azelőtt. Ő egy életerős, boldog, kiegyensúlyozott Nőre vágyik, aki nem lehetsz mellette. Ő, akiért epekednek a nők, akire irigy pillanatokat vetnek a barátnők, aki a Férfi, aki a nagy Ő. Boldognak kellene lenned, hogy a Tiéd a főnyeremény, de Te eltörpültél mellette.

Engedned kellene, nem tarthatod vissza, úgy érzed jobbat érdemel nálad. Százszor jobbat. Holnap új nap, holnap új remények, de a ma este magánya rád vár…Álmodban örökké-örökké, a karjaiba simulva, egy gyengéd csók kíséretében álomba zuhanva...

Ajándék énidő tervező


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram