Sosem leszek az, az ember, aki az anyaság előtt voltam

2018. július 24.
Szerző:  Cukimamik Team
Sosem leszek az, az ember, aki az anyaság előtt voltam
Hétvégén elutaztunk a szülővárosomba egy esküvőre. Szuper volt egy kis időt tölteni a családommal és a barátaimmal, akiket már ezer éve nem láttam. Ekkor elgondolkodtam, és rájöttem, sosem leszek az, az ember, aki az anyaság előtt voltam.

Mindig is ragaszkodtam ahhoz a fiatal lányhoz, aki azelőtt voltam, mielőtt anyává váltam. Ahhoz a lányhoz, aki mindig nevetett, tele volt energiával, és szeretett a barátaival szórakozni. Az igazság az, már nem vagyok ilyen.

Az ember, aki anyaság előtt voltam

A szülővárosom rengeteg emléket felidézett. A jót és a rosszat is. Mielőtt gyerekem született volna, olyan könnyű volt összefutni a barátokkal, amikor csak akartam. Nem volt senki, akire figyelnem kellett volna, csak magam. Ez a lány már nincs többé, és ahogy visszajöttem oda, ahol születtem, ahol tini voltam, ahol nagykorúvá váltam, rádöbbentett arra, hogy az már nem én vagyok. Ma már egy gyönyörű gyermek anyukája vagyok.

{adselite}

Ismered azt az érzést, amikor ráébredsz, hogy már máshova tartozol? A lány, akinek régen a belváros volt az otthona, már egy nővé vált, aki inkább a parkban sétál szívesen.


Ez persze nem azt jelenti, hogy soha többet nem lehetek boldog. Az vagyok! Elmentem ebédelni a barátnőimmel, és szuperül éreztem magam. Elmentem a régi munkahelyemre, ahol több, mint 6 évet dolgoztam, és ugyanazokat a csodálatos arcokat láttam, amiket a régi életem során nap, mint nap.
Az ebéd persze egy kicsit más volt, mióta anya vagyok. Már nem az érdekelt, hogy ki mennyit tud inni. Rengeteget meséltem a családomról. Csak beszélgetni akartam, élvezni, azt a néhány órát, majd hazamenni.
Öreg vagyok? Lehet...


De egyik dolgot sem bántam meg. Imádom, hogy anya lehetek. Amikor visszaemlékszem néhány dologra úgy érzem hiányoznak, csak én voltam egyedül. De örülök minden egyes kalandnak, amit az anyaság előtt megéltem. Örülök, hogy ma már a gyermekemmel együtt tölthetem az időt, és annak, hogy sok közös emlékünk van. Sosem leszek az, az ember, aki régen voltam. Jobb ember lettem, és egy csodálatos ajándékot kaptam: a gyermekem.

Az eredeti cikk itt található.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram