Divatos szilikonékszerek mamáknak és babáknak

2018. április 30.
Szerző:  Cukimamik Team
Divatos szilikonékszerek mamáknak és babáknak
Forrás: Pinterest
Az van,  hogy ezek a kis apróságok egy napon elkezdenek bekapni mindent. MINDENT,amit elérnek, és a szájukba befér.  Ebben a bejegyzésben összegyűjtöttem divatos nyakláncokat, melyek tökéletes kiegészítői lesznek ruhatáradnak egy fogzó kis apróság mellett.

Három gyerekes anyaként azt tapasztalom, hogy nagyon sokat változtak a trendek, a nevelési módszerek, anyaságot megkönnyítő eszközök stb...8 év leforgása alatt. A lányom most 8 éves, a fiam 6, és a legkisebb apróság 5 hónapos. Most kiszúrtam magamnak a szilikon ékszereket, merthogy az első kettőnél még nem volt. A minap az autó kulcsa majdhogynem kiegészítő csüngött a nyakamban, miközben a legkisebbet az ölemben vittem az oviba, és amikor felfedezte az aznapi nyakamban lévő kiegészítőmet, lelkesen babrálgatta, bekapta, játszott vele...Szilikon ékszer kell ennek a gyereknek- gondoltam-, mindamellett, hogy baromi jó kiegészítő, feldobhatom vele az 1000 éves ruháimat, a gyerkőc fogzását megkönnyíti, és miközben az ölemben hurcolászom az oviban, suliban, leköti magát a lánccal.

A különböző méretű és formájú szilikon gyöngyök rágcsálás közben masszírozzák az ínyt, így könnyebb lesz a babádnak átvészelnie a fogzással járó kellemetlenségeket.

Nusky Toys szilikonnyaklánc

Divatosak, öltöztetnek és a gyermeked rághatja a nyakadban. A gyermeket nagyszerűen lefoglalhatod, miközben hordozod, sétáltok, bevásároltok, vagy úton vagytok. Az ellenőrzött orvosi szilikonból készült Nusky Toys termèkek kizárólag ellenőrzött BPA, PVC, ólom mentes (káros anyag mentes) szilikonokból készültek, így bármikor a baba kezébe, szájába veheti.:)  Alapanyagokat a FDA (Food and Drug Administration), SGS (Société Générale de Surveillance) vizsgálta be.

Látogass el a  nuskytoys.hu oldalára, ahol még több szilikon kiegészítőket találsz.

nusky toys szilikonékszer

Forrás: Nusky Toys.com

Fl'Art szilikonékszerek

Egyedi és stílusos kiegészítőket találhatunk a Fl'Art Szilikonékszerek oldalán. Az ékszerek BPA mentesek, és orvosi szilikonból készülnek, így nem kell attól tartanod, hogy babádnak kárt tesz magában vagy a láncban. Az oldalukon különböző szín összeállításban találhatunk láncokat, attól függően, hogy mi a stílusunk. A natur színektől a színes füzérekig, mindenki megtalálja a neki legkedvesebbet. A kiegészítők puhák, ugyanakkor elég kemények ahhoz, hogy enyhítse a fogzást okozta kellemetlen érzést.

Nézz be a flartszilikon.hu shopba, ahol a teljes kínálatot megtekintheted.

Forrás: Fl'Art Szilikonékszerek

 

Panda szilikonékszerek

A Panda szilikonékszerek készítésénél a legfontosabb szempont, hogy biztonságos legyen a babák számára, ezért az alapanyag választásnál is gondosan ügyelnek arra, hogy kizárólag megbízható forrásból, minőségi tanúsítvánnyal rendelkező rágókák (medálok) és gyöngyökből készüljenek. Ékszereink BPA-, PVC-, ftalát és latexmentes orvosi szilikonból készült elemekből állnak. 
Kedvencünk  a 2in1 cumi- és rágcsalánc, melynek végén könnyedén cserélhető a cumi illetve a rágóka. Szilikon betűkkel igazán egyedi és névreszóló láncokat lehet alkotni. Egyedi kéréseknél  közel 70 különböző színű és formájú medálból, rágókából választhatunk és különböző formagyöngyökkel figyelem felkeltővé varázsolják a láncokat a babák számára.

Képen a legújabb, tavaszi, Happy Foot kollekciónk látható, melynek fő alkotó eleme, és névadója a dupla tappancsos anyuka nyaklánc, melynek állítható a hosszúsága. Mozgó gyöngyök vannak rajta, ami sokáig leköti a baba figyelmét hordozás vagy egy hosszabb várakozás közben, emellett nagyon jól fejlesztik a finommotorikát.

Még több Panda szilikonékszert találtok a pandaszilikon.mozello.hu oldalán.

Forrás: Panda Szilikonékszerek

Zelba Szilikon nyakláncok

A Zelba összeállítások sokféle lehetőséget adnak a színek és formák kombinálásához, melyek minden alkalomhoz és outfithez, egyéni stílushoz tökéletesen passzolnak. ;)

A Zelba további szilikon nyakláncait a zelba.hu oldalon megnézhetitek.

Ajándék énidő tervező


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram