Amiről most a világ beszél: lélegzetelállító fotó vízben szülés közben

2017. december 02.
Szerző:  Cukimamik Team
Amiről most a világ beszél: lélegzetelállító fotó vízben szülés közben
Minden szülésben van valami misztikus, de létezik egy aura, amely körül veszi a vízben szülőket, és amit nagyon nehéz elmagyarázni.

Szülés után varázslatos pillanatokat élhetünk át, ilyen például, amikor a méhlepény már nincs a méhben, de még teljesen Földre sem érkezett meg. Egy csodálatos babát üdvözölhet a világ, de még levegőt sem vett földi élete során. Ezt a szívszorító pillanatot sikerült Marije Thoen fotósnak lencse végre kapni. A nagy tesó találkozása a kistesóval…A két világot csak egy üveglap választja el egymástól. Rendkívüli pillanat.

Egy pillantás a víz alatti világra:

Már a kép magába is elég ahhoz, hogy mindenki erről beszéljen, de a közösségi média tovább erősíti ezt a hatást.
A fotós, a belgiumi Marijke Thoen osztotta meg a képet a Facebook és az Instagram oldalán is, ezzel a kép címmel: „Azt hiszem ez a kedvenc képem a tegnapi vízben szülésről. A tesók találkozása.” Miközben mindenki a képet csodálta, a közösségi média oldalairól eltávolították, és letiltották Marijket.

„Néhány nappal ezelőtt készítettem egy különleges fotót, amin egy kislány öccse épp a világra jön. Ennek a kislánynak a fotójával nyertem két évvel ezelőtt egy díjat a leggyönyörűbb születési fotó címen. „

„A kislány ott volt az öccse születése közben, így le tudtam fotózni ezt a gyönyörű pillanatot. Amikor ezt megosztottam a Facebook oldalamon, a kép világhírű lett, több ezren osztották meg… de nem sokáig. A Facebook túl kifejezőnek találta ezt a fotót, ezért mindenhonnan eltávolították, engem pedig letiltottak.”

A fotós támogatói gyorsak és naprakészek voltak, így Marijke újra fel tudta tenni a képet, és a jogai helyre álltak a közösségi oldalakon.

„A fiókom 24 órára tiltották le a Facebookon és a csodálatos kép, amit a születésről készítettem letörölték mind a Facebookon, mind az Instagramon. Szeretnék köszönetet mondani mindenkinek, a szeretetért, a támogatásért, a megosztásért és a posztolásért. Csodálatosak vagytok, ez nagyon megérintett.”

 

Forrás: Marijke Theon hivatalos oldala

Ajándék énidő tervező


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram