A fotó, ami minden anyát visszarepít a szülés utáni pillanathoz

2017. szeptember 27.
Szerző:  Cukimamik Team
A fotó, ami minden anyát visszarepít a szülés utáni pillanathoz
Ez az a pillanat, amihez sok anya kötődik. A gyermek születésével járó izgalmat, és azt a várakozást, hogy végre a kezedben tarthatod a gyermeked, felváltja a folyamatos mosdóba járás. A hasad reszket. A lábaid remegnek, és bár nem akarod beismerni, de egy kicsit félsz.

Ez a szülés utáni pillanat, amelyet a fényképezőgép objektívjén keresztül rögzítettek, és több mint 130.000 anyuka osztotta ezt meg. A fájdalom, a bizonytalanság, és a csodálatos, megnyugtató szülésznő.

Csodálatos szülésznőink

Katie Lacer fotós megörökítette a „ családközpontú szülést” .

„A napnak a vége felé jártunk, és láttam őt ott ülni az ápolóval, aki előtte térdelt, azért, hogy segíthessen. Lehúztam a redőnyt. „ - Mondta Katie

{adselite}

„ A kép anonimitása miatt, bármelyik anya lehet, bármelyik kórházban, akármelyik szülésznővel. Ez lehetőséget ad az anyáknak, hogy visszagondoljanak a szülés utáni pillanatokra, amikor a hasa már üres, ingatag és fáj, de mégis eközben megkapja a lehető legtöbb támogatást egy „tökéletes idegentől.”


Ezek a „tökéletes idegenek” a mi szülésznőink és ápolóink – a csodálatos nők és férfiak, akik fogják a kezünket, törölgetik a homlokunkat (és minden mást), miközben életünk egyik legmeghatározóbb élményét éljük át. Katie megosztott néhány képet a kedvencei közül, amelyen a szülésznőket és az ápolókat ünneplik, de nem csak a születéskor, hanem azon túl is, miközben az első lépéseket teszik meg az anyák, a bizonytalan anyaság talaján.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram