Itt az új őrület mamáknak és babáknak!- Nusky Toys Szilikonékszerek, és kiegészítők

2016. szeptember 26.
Szerző:  Cukimamik Team
Itt az új őrület mamáknak és babáknak!- Nusky Toys Szilikonékszerek, és kiegészítők
Hódítanak a szilikonékszerek és kiegészítők, melyek stílusos kiegészítői az édesanyák ruhatárának, mindemellett pedig a babák kedvencei, mivel a színes és eltérő formájú gyöngyök, figurák izgalmas elfoglaltságot nyújtanak a számukra.

Stílusos egyedi kiegészítő a mindennapokba!

A Nusky Toys Szilikonékszerek és kiegészítők  megálmodója B.L.Diána, egy 20 hónapos cukiság édesanyja. Dia tapasztalatból tudja, hogy édesanyaként és Nőként is meg kell állnunk a helyünket nap, mint nap. Ha van egyedi elképzelésed, hogy mit szeretnél, mi illik a stílusodhoz, milyen színvilág áll hozzád közel, olyan ékszer készül el számodra!

Az ellenőrzött orvosi szilikonból készült Nusky Toys termèkek boldoggá teszik a babát és a mamát egyaránt: a kicsiknek készült rágókák mellett az édesanya örömét szolgáló nyakláncok, karkötők és kulcstartók széles választéka is rendelhető a Nuskytól, egyedi design elképzelések alapján, ezek közül egyik sem hiányozhat anya táskájából.

Nusky Toys

A gyermeket nagyszerűen lefoglalhatod, miközben hordozod, sétáltok, bevásároltok, vagy úton vagytok. A szilikonékszerek kizárólag ellenőrzött BPA, PVC, ólom mentes (káros anyag mentes) szilikonokból készültek, így bármikor a baba kezébe, szájába veheti.:)  Alapanyagokat a FDA (Food and Drug Administration), SGS (Société Générale de Surveillance) vizsgálta be.

nusky toys

Azon túl hogy remekül lefoglalja és szórakoztatja a babát, fantasztikus módon fejleszti a korai finommotoros képességeit is, és remek szolgálatot tesz fogzási időszakban. Hiszen ilyenkor a baba ínye duzzadt, gyulladt ezért a rágókák használata sokat enyhíthet ezeken a panaszokon. A különböző méretű szilikon gyöngyök, medálok rágcsálás közben masszírozzàk az ínyt, így könnyebb lesz átvészelnie a babának a fogak kibújásával járó nehézségeket.

nusky toys

 

Karkötők névvel, telefonszámmal ellátva!

 

Forgalmas, sok ember által látogatott helyeken biztonságos és praktikus megoldás, ha a gyermek kezén szerepel a neve és a telefonszámod. A Nusky Toys karkötők segítségével mindez megoldható, mely divatos kiegészítő lesz a végén.:)  Természetesen ezek egyedi igény szerint készülnek: Bármilyen színkombinációban rendelhető, állítható méret, így attól sem kell félni,hogy hamar kinövi a kicsi mert a záró gyöngy segítségével könnyen változtatható a mérete.

szilikonékszer

Látogass el a Nusky Toys oldalára, ahol megnézheted a termékeket, valamint megrendeléseidet is itt adhatod le!

Egyedi tervezésű azonnal megvásárolható termékek az Anyaparadicsom webshopban!

http://www.anyaparadicsom.hu/kezmuves_remekek/nusky_toys_217

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram