A csapat

Helló! Ha már erre az oldalra tévedtél, feltételezem, hogy érdekel ki áll a cukimamik mögött, és egyáltalán  mi ez a „cuki-ság”. Mi ez a cukimamik? Kőkemény iróna. :) Anyák vagyunk, így elsősorban anyáknak, kismamáknak írjuk bejegyzéseinket, akik kaphatók egy kis iróniára, humorra, divatra, újdonságokra, szeretik a jó helyeket. Nem akarunk tökéletesek lenni, így nem fogjuk megmondani a tuttit a cikkeinkkel, viszont megosztjuk veled a mi tapasztalatainkat, amelyek beváltak nekünk. Igen, lehet, hogy szembeszalad veled egy helyesírási hiba, vagy stilisztikai baki, de nézd el nekünk, mert hol éjszaka, hol a gyereket a karunkon tartva írjuk Neked bejegyzéseinket, hogy hol erőt adjunk, hol szórakoztassunk, vagy csak egyszerűen megosszuk veled tapasztalatainkat.

Mások vagyunk, más problémákkal küzdünk, másnak örülünk…egy dolog mégis összetart minket az anyaság. Együtt pedig könnyebb. Ha szembe jön veled egy bejegyzés, ami olyan, mintha rólad szólna, tudd, nem vagy egyedül a problémával.

Ha megtaláltál minket, kattintgass a témák között, keresd meg a problémádra a gyógyírt, vagy egy kávé mellett keress egy cikket, ami feltölt Téged. Jó lapozgatást!

Cukimamik csapata


Mit szeretnénk Neked adni?

  • Nem szeretnénk „okos tanácsokkal ellátni”, nem fogjuk megmondani mit tegyél. Helyette megmutatunk lehetőségeket, édesanyák bevált tapasztalatait, hogy könnyebben eligazodj a rögös utakon.
  • A saját bejegyzéseinken kívül összegyűjtjük a leghasznosabb írásokat a gyermekfejlődésről, nevelésről, hogy segítsük a munkádat, amely a hivatásod is egyben.:)
  • A programajánlónkban sok színes családi és gyermekprogramot osztunk meg, hogy a hétvégéitek valóban a családról szóljanak!
  • Na, és persze, bár az első időkben háttérbe szorul a Nő, és néha már azt sem tudod, hogy ki vagy valójában, mit akarsz, mert Anya vagy. A gyermekednek most Anyára van szüksége, és a sport, a barátnőkkel való kávézás lehet nem megy olyan egyszerűen, de mi ott leszünk, és megosztjuk a legjobb helyeket, és trendeket, hogy ne maradj le semmiről.:) Meglátod hamar elszalad az idő, és hamarosan ismét önmagad lehetsz.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram