A Cukimamik...

Anyák vagyunk, így elsősorban anyáknak, kismamáknak írjuk bejegyzéseinket, akik kaphatók egy kis iróniára, humorra, divatra, újdonságokra, szeretik a jó helyeket. Nem akarunk tökéletesek lenni, így nem fogjuk megmondani a tuttit a cikkeinkkel, viszont megosztjuk veled a mi tapasztalatainkat, amelyek beváltak nekünk. Igen, lehet, hogy szembeszalad veled egy helyesírási hiba, vagy stilisztikai baki, de nézd el nekünk, mert hol éjszaka, hol a gyereket a karunkon tartva írjuk Neked bejegyzéseinket, hogy hol erőt adjunk, hol szórakoztassunk, vagy csak egyszerűen megosszuk veled tapasztalatainkat.

Mások vagyunk, más problémákkal küzdünk, másnak örülünk…egy dolog mégis összetart minket az anyaság. Együtt pedig könnyebb. Ha szembe jön veled egy bejegyzés, ami olyan, mintha rólad szólna, tudd, nem vagy egyedül a problémával.

Ha megtaláltál minket, kattintgass a témák között, keresd meg a problémádra a gyógyírt, vagy egy kávé mellett keress egy cikket, ami feltölt Téged. Jó lapozgatást, és csodás Anyaságot kívánunk Neked!

Judit és a Cukimamik csapata


 

  • Tartalmas bejegyzéseket megosztani Olvasóinkkal, melyek anyáktól-anyáknak íródnak. Nem szeretnénk „okos tanácsokkal ellátni”, nem fogjuk megmondani mit tegyél. Helyette megmutatunk lehetőségeket, édesanyák bevált tapasztalatait, hogy könnyebben eligazodj a rögös utakon.
  • Újdonságokat megosztani Veletek, hogy képben legyetek a legújabb trendekkel
  • Egy szuper közösséget létrehozni facebook oldalunk segítségével, ahol tanácsot oszthattok meg egymással.
  • Megosztjuk Veletek azokat a szuper helyeket, ahol mi is gyakran megfordulunk, és jó szívvel ajánlunk Nektek.
  • Na, és persze, bár az első időkben háttérbe szorul a Nő, és néha már azt sem tudod, hogy ki vagy valójában, mit akarsz, mert Anya vagy. A gyermekednek most Anyára van szüksége, és a sport, a barátnőkkel való kávézás lehet nem megy olyan egyszerűen, de mi ott leszünk, és megosztjuk a legjobb helyeket, és trendeket, hogy ne maradj le semmiről.:) Meglátod hamar elszalad az idő, és hamarosan ismét önmagad lehetsz.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram