A csapat

Helló! Ha már erre az oldalra tévedtél, feltételezem, hogy érdekel ki áll a cukimamik mögött, és egyáltalán  mi ez a „cuki-ság”. Mi ez a cukimamik? Kőkemény iróna. :) Anyák vagyunk, így elsősorban anyáknak, kismamáknak írjuk bejegyzéseinket, akik kaphatók egy kis iróniára, humorra, divatra, újdonságokra, szeretik a jó helyeket. Nem akarunk tökéletesek lenni, így nem fogjuk megmondani a tuttit a cikkeinkkel, viszont megosztjuk veled a mi tapasztalatainkat, amelyek beváltak nekünk. Igen, lehet, hogy szembeszalad veled egy helyesírási hiba, vagy stilisztikai baki, de nézd el nekünk, mert hol éjszaka, hol a gyereket a karunkon tartva írjuk Neked bejegyzéseinket, hogy hol erőt adjunk, hol szórakoztassunk, vagy csak egyszerűen megosszuk veled tapasztalatainkat.

Mások vagyunk, más problémákkal küzdünk, másnak örülünk…egy dolog mégis összetart minket az anyaság. Együtt pedig könnyebb. Ha szembe jön veled egy bejegyzés, ami olyan, mintha rólad szólna, tudd, nem vagy egyedül a problémával.

Ha megtaláltál minket, kattintgass a témák között, keresd meg a problémádra a gyógyírt, vagy egy kávé mellett keress egy cikket, ami feltölt Téged. Jó lapozgatást!

Cukimamik csapata


Judit - alapító, szerkesztő

Judit-alapító

Imádtam a munkám, az életem, a szabadságom...senki sem gondolta volna rólam, hogy én valaha anya leszek- én magam sem- azóta 3 gyerekes anyaként én vagyok a legboldogabb ember, és erősítem a gyerekesek táborát. Menedzselek, háztartást vezetek, sportolok, és a cukimamikat viszem.

Cikkbeküldésekkel, olvasói történetekkel, programokkal, marketinggel kapcsolatban várom a megkeresésed: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Szabó Kitti - szerkesztő

Szabó Kitti- szerkesztő

Egy imádnivaló ördögfióka anyukája vagyok a mindennapokban. Hétköznap védőnőként tevékenykedem, így saját magamon kívül van még sok-sok babám (és mamájuk). Bejegyzéseim témája általában babákról és mamájuk lelkivilágáról szólnak, valamint szakértői véleményeket foglalnak magukba.


Mészáros Orsolya - értékesítő

Mészáros Orsolya - értékesítő

 Az anyaság kitárta előttem az élet kapuját. Kaptam egy imádnivaló férjet, és egy tüneményes kisfiút. Fittyet hányva magam mögött hagytam addigi életem, a cukimamikhoz csatlakoztam, és a cégekkel tartom a kapcsolatot, kreatívkodunk, baráti viszonyok lévén a legjobb csapat tagja lettem.

Értékesítéssel kapcsolatban keressetek engem, és kitalálunk egy ütős kampányt: Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.


Marika - szerkesztő, blogger

Marika - szerkesztő, blogger

A teszteIM blog írójaként kipróbálok újdonságokat, termékeket, szolgáltatásokat, és kíméletlen őszinteséggel mesélek róluk Nektek. Bejegyzéseim a saját tapasztalataimon alapulnak, hiszen 2 gyerekes anyaként van miről mesélnem nektek.


Polgár Georgina - szerkesztő

Polgár Georgina - szerkesztő

Az életemet leginkább egy soha meg nem álló körhintához tudnám hasonlítani,aminek motorját a négy gyermekem,a férjem (belőle csak egy van),a munkám és a közös életünk menedzselése tartja állandó mozgásban.Néha kicsit elszédülök,de alapjában véve szeretem ezt a pörgős életvitelt.Táplálkozási tanácsadóként és edzőként (fő profilom a baba-mama torna és a szülés utáni regeneráció) tevékenykedem,emellett pedig nagyon szeretek írni sportól,egészséges táplálkozásról és az anyák sokszor rögös,ámde megannyi örömmel teli,kalandos útjáról.

 

 

Mészáros Kitti - szerkesztő

Mészáros Kitti - szerkesztő

A reklám szférából érkeztem meg eddigi életem legtesthezállóbb feladatához, az anyasághoz. Kislányom, Janka, felszínre hozta a bennem rejlő fáradt humort, iróniát és boldog vagyok, hogy mostantól lehetőségem lesz ezt használni az írásaimban.


 

Hlatkyné Egyed Zsuzsanna - szerkesztő

Hlatkyné Egyed Zsuzsanna - szerkesztő

Az életem igazán az utóbbi nyolc évben pörgött fel, mialatt négy gyerekem született - Luca 8, Julcsi 6, Nimród 3, Andris pedig másfél éves. Ez kész idegbaj lenne, ha nem látnám meg minden helyzetnek a pozitív és humoros oldalát. Aktív és izgalmas életet élünk, ezáltal rengeteg kalamajka történik velünk, amik egyszerűen papírra kívánkoznak.

Nagyon szeretek olvasni, írni, utazni és a barátainkkal lenni, és igyekszem az életemet úgy szervezni, hogy ne kelljen mindezekről lemondanom, ugyanakkor a gyerekeim is profitáljanak ebből. Hiszem, hogy azzal adom nekik a legtöbbet, ha minél több mindent megmutatok nekik a világból. Nagyon érdekelnek a különféle gyereknevelési témák, és fontosnak tartom, hogy megmutassam: nem kell mártírrá válni és önmagunkat feladni ahhoz, hogy jó anyák legyünk. Csak lazán! :)


Vendégírónk

Pethő Orsolya

Mit szeretnénk Neked adni?

  • Nem szeretnénk „okos tanácsokkal ellátni”, nem fogjuk megmondani mit tegyél. Helyette megmutatunk lehetőségeket, édesanyák bevált tapasztalatait, hogy könnyebben eligazodj a rögös utakon.
  • A saját bejegyzéseinken kívül összegyűjtjük a leghasznosabb írásokat a gyermekfejlődésről, nevelésről, hogy segítsük a munkádat, amely a hivatásod is egyben.:)
  • A programajánlónkban sok színes családi és gyermekprogramot osztunk meg, hogy a hétvégéitek valóban a családról szóljanak!
  • Na, és persze, bár az első időkben háttérbe szorul a Nő, és néha már azt sem tudod, hogy ki vagy valójában, mit akarsz, mert Anya vagy. A gyermekednek most Anyára van szüksége, és a sport, a barátnőkkel való kávézás lehet nem megy olyan egyszerűen, de mi ott leszünk, és megosztjuk a legjobb helyeket, és trendeket, hogy ne maradj le semmiről.:) Meglátod hamar elszalad az idő, és hamarosan ismét önmagad lehetsz.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram