VARÁZSLÉNYEK – MESEBELI KÜLDETÉS

Kategória
Programok
Dátum:
2019. október 22., kedd 10:00 - 17:00
Helyszín:
Budapest Városliget, Vajdahunyadvár
Telefon:
(1) 422 0765
Email:
Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Esemény hossza
egész napos
Kiállítás és játék

A Vajdahunyadvárban nyíló új, őszi interaktív kiállítás és játék képzeletbeli kalandra, mesebeli küldetésre hív! A látványos kiállításba lépve a látogatók varázslatos kaland részesei lehetnek, miközben furfangos fejtörők és mitikus kihívások teszik próbára tudásukat és érzékeiket. A kiállítást járva a részvevők felfedezhetik a mesék világát, találkozhatnak a mítoszok és mondák számos legendás teremtményével. A küldetés teljesítéséhez bátor szívre, jó orra, éles szemre és biztos fülre is szükség lesz. Ám ha minden titkot kifürkésznek, a jutalom sem marad el! A több mint 1000 négyzetméteren megvalósuló kiállítás és játék megújult látványvilággal, egyedi installációkkal, rengeteg mesés felfedeznivalóval és ajándékkal várja a kalandvágyó látogatókat.

A kiállítás most is teljes egészében külsős, saját ötletre, saját forrásból megvalósuló, a múzeum által befogadott kiállítás, mely az F Exhibition szervezésében és kivitelezésében jön létre.

Az interaktív kiállítás kiemelt őszi és őszi szünidős programunk, az ünnepek alatt is nyitva tartunk!

 
 

Dátumok:

  • : 2019. szeptember 21., szombat 10:00 - 2019. november 3., vasárnap 17:00
    kedd, szerda, csütörtök, péntek, szombat & vasárnap
 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram