Babamama Expo

Kategória
Programok
Dátum:
2017. november 19., vasárnap 10:00
Helyszín:
Budapest, Stefánia út 2
Esemény hossza
8 óra
Idén is nagyon jónak ígérkezik a Babamama Expo!

Ez az Európában is egyedülálló Babamama Expo nem csupán kiállítókkal, egyedi termékekkel várja a látogatókat. Sokkal több egy egyszerű beszerző, megismerő körútnál.

A szervezők nagy gondot fordítanak idén is a családias hangulatra, a várandósok, kisbabákkal, kisgyermekekkel érkezők kényelmére. A pavilonok elrendezése, az egészet befedő padlószőnyeg - igen, mert itt a kis totyogókra is gondolnak - a baba-mama pihenők, a gyermekeknek és felnőtteknek szánt zenés, játékos programok mind arra hivatottak, hogy a családok egy egész napos programként, mi több, élményként élhessék meg a rendezvényt. Nem sürget senki, nem kell rohanni, nyugodtan leülhetünk a picikkel, hagyhatjuk őket újra feltöltődni.

Rengeteg terméket próbálhatunk ki, különböző tanácsadásokon vehetünk részt, számos újdonsággal találkozhatunk és sok nyeremény is vár ránk.

Minden egy helyen!

baba_mama_expo

Részletes programokat ITT találod.

Belépőjegyek:

Felnőtt - 2500 Ft
Kedvezményes jegy (diák, nyugdíjas) - 2000 Ft
Családi jegy (max. 2 felnőtt + 3 gyerek) 6500 Ft
A belépés 12 éves korig ingyenes!

A belépőjegy ára tartalmazza a Kismama magazin 2017/05. lapszámát a készlet erejéig!

A belépőjegy egyszeri belépésre jogosít és tartalmazza az Áfa összegét, valamint tartalmazza a rendezvényen található megőrző, babajátszóház, tanácsadások és minden egyéb helyszíni szolgáltatás költségét.

 
 

Dátumok:

  • 2017. november 19., vasárnap 10:00
  • 2017. november 18., szombat 10:00
  • 2017. november 17., péntek 10:00
 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram