Terméktesztelés- Immunetec Antimikrobiális Kéz- és Bőrvédő Krém

2021. június 25.
Szerző:  Szabó Kitti
Terméktesztelés- Immunetec Antimikrobiális Kéz- és Bőrvédő Krém
Most Ti is kipróbálhattátok az Immunetec alkoholmentes fertőtlenítő krémet, lássuk mit mondtatok róla!

A járvány alaposan belénk nevelte a kézfertőtlenítés fontosságát, de anyaként azt gondolom, hogy egyébként is kiemelten odafigyelünk erre. Az Immunetec antimikrobiális kéz- és bőrvédőkrém hatása kézmosástól kézmosásig tart, ellentétben egy alkoholos kézfertőtlenítővel. Ezüstionos védőréteggel veszi fel a harcot a vírusok, baktériumok, és gombák ellen. 

Védelem az egész családnak 

Az Immunetec kéz- és bőrvédő krém egyedülálló magyar innováció. A krém egy filmréteget képez a bőrön. A benne található ezüstionok pedig a használat első pillanatától kötésbe lépnek a kórokozókkal, ezzel megakadályozva a további szaporodásukat. A védelem pedig folyamatos, hiába van a bőrfelület újra és újra szennyeződésnek kitéve. A filmréteg miatt a hatása 4-5 órán át is fennmarad, és ami a lényeges, hogy kézmosástól kézmosásig tart.

A krém nem tartalmaz alkoholt, viszont klinikailag igazoltan hatékonyabb az alkoholos társainál. Nem irritálja a bőrt, illatmentes, így kismamák, szoptatós anyukák, és kisbabák esetén is bátran alkalmazható. Gyorsan beszívódik, nem hagy ragacsos érzetet a bőrön.

Használata: 

Nagyon fontos, hogy használata előtt szapannal mossunk kezet. Ezután a megszárított bőrfelületre egyenletesen vigyük fel a krémet kb. borsónyi mennyiségben. Hatása a következő szappanos kézmosásig tart.

Kézen, testhajlatokban, lábfejen, lábujjak között használható, és a sérült bőrfelület sem jelent problémát.

A termékről korábban már itt írtunk nektek. Most lehetőséget biztosítottunk Nektek, hogy Ti is kipróbáljátok.:)

Ti mondtátok az Immunetecről

Köszönöm szépen a tesztelési lehetőséget. Naponta használjuk a családtagjaimmal együtt az Immunetec fertőtlenítő bőrvédő krémet legfőképpen utazáskor, vásárláskor, tehát olyan helyzetekben, amikor nem tudunk kezet mosni. Nagyon meg vagyunk elégedve a termékkel, legfőképp azért, mert illatmentes és krém állagából kifolyólag valóban védi a bőrt a kiszáradástól. Ez utóbbi a legeslegfontosabb szerintem a sok alkoholos kézfertőtlenítőtől kiszáradt, kirepedezett bőr ápolásához.  (Veronika)


Nagyon szépen köszönöm a lehetőséget, hogy kipróbálhattam!

Azzal kezdeném, hogy már akkor meggyőzött a krém amikor bekentem a kezem és nagyon gyorsan beszívódott. Ez fontos volt nekem, mert egy éves kislányom mellett nem érek rá sokáig kenegetni. Már pár nap alatt sokkal puhább volt a kezem. Sajnos a fotó nem adja vissza, de az ujjaim között is ki volt száradva. Mára már nem is látszik. Nagyon problémás a kezem sajnos, de sokat segített a krém. Nekem nagyon bevált, bátran ajánlom! Ezentúl tuti ezt fogom használni! (Gerda)                                                                                                                                       


Nagyon érzékeny bőröm van, ezért is jelentkeztem a terméktesztelésre. Kíváncsian vártam az eredményt, mert érzékeny bőröm miatt a legtöbb kézfertőtlenítő allergiás reakciót vált ki. Maximálisan pozitív a tapasztalatom. Nagyon örülök, hogy részt vehettem a tesztelésen, mert a 3. napra teljesen elmúlt a kézszáradásom, azóta is ezt használom. A krém állaga nagyon jó, könnyen beszívódik, a kisfiamnál is ezt használjuk. Mindenhova viszem magammal, mivel nem kell lemosni, így a használata is nagyon egyszerű. (Mária)                                                                                                                                                                           


Az Immunetec Antimikrobiális Kéz- és Bőrvédő Krém remek választás, ha az egész családod számára megbízható védelmet szeretnél biztosítani. Nem szárítja, nem irritálja a bőrt, és a védelme órákon át megmarad. Bátran próbáljátok ki, és használjátok!

 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram