Újdonság- Bemutatjuk az új MAM Supreme cumit, ami extra vékony és nagyon rugalmas

2021. máj. 19.
Szerző:  Cukimamik Team
Újdonság- Bemutatjuk az  új MAM Supreme cumit, ami extra vékony és nagyon rugalmas
A MAM újdonsága a MAM Supreme cumi, ami extra vékony, nagyon rugalmas, és hozzájárul az egészséges fog- és állkapocs-fejlődéshez.

A szülők gyakran kérdezik orvosaik véleményét a cumikról és használatukról. A cumizás természetes szükséglet a babák számára, fontos szerepet játszik a fejlődésükben, mivel a szopás természetes ösztönével születnek.  Ha a babának megnyugvásra, vigasztalásra van szüksége vagy aludni akar, a cumi megoldást nyújt ezekre. A cumik használata hatással lehet a fogak későbbi elhelyezkedésére és növekedésé­re, az állkapocs kialakulására, éppen ezért nagyon fontos, hogy milyen cumit használ a baba. Ez a téma fontos és aktuális minden szülőnek.

Mit használ cumizáshoz a baba?

A cumik sokkal jobb megoldást jelentenek, mint a baba saját ujja, jobb a játékoknál vagy bármilyen más eszköznél. A cumik úgy lettek kifejlesztve, hogy a lehető legjobb módon járuljanak hozzá a babák megnyugtatásához, valamint tudományos kutatások bizonyítják, hogy a cumi használata csökkentheti a hirtelen bölcsőhalál (SIDS) esélyét.

Nagyon fontos, hogy a boltokban kapható sokféle cumi közül a lehető legmegfelelőbbet vegyék a szülők, persze azt se felejtsük el, hogy ez bizony a babák döntése. Az átlagos cumik sok esetben nem a babák igényeinek megfelelően vannak kialakítva, így a száj és az állkapocs fejlődését figyelmen kívül hagyják. Az ideális cumi kiválasztásánál figyelembe kell venni a termék ergonómiai kialakítását is.

A széles körű fogyasztói kutatómunka és a folyamatos fejlesztés iránti elkötelezettség ihlette, hogy a babatermékek specialistája, a MAM új prémium cumicsaládot kínál a babáknak. A MAM Supreme névre keresztelt új cumi számos olyan funkcióval bír, amelyek célja a babák egészséges fejlődésének támogatása.

Mint minden MAM terméket, az új cumit is orvosszakértőkkel szoros együttműködésben fejlesztették ki. Tekintettel a cumi használatának a fogak fejlődésére gyakorolt hatására, a MAM különösen a fogszabályozó orvosok és a gyermekfogorvosok tanácsára támaszkodott.

Az új MAM Supreme cumi szívókája extra vékony és nagyon rugalmas, amely természetesebb zárt szájtartást tesz lehetővé és több teret enged a fogaknak a növekedéshez. A tesztek azt mutatták, hogy a MAM Supreme szívókája 60%-kal vékonyabb és négyszer rugalmasabb, mint a hagyományos cumiké. Ez a kialakítás csökkenti a fogdeformációk kockázatát és hozzájárul az egészséges fog- és állkapocs-fejlődéshez.[1]

mam

A SkinSoft™ szilikon szívóka felülete nagyon hasonlít az anya bőrére, amely ismerős érzést nyújt és így a babák 94%-a elfogadja.[2]

Az új cumi másik azonnal látható jellemzője a pajzson található extra nagy szellőzőlyuk. Ezek teszik a cumit különösen bőrbaráttá, mivel használat közben több levegő éri a baba érzékeny bőrét. A másik előnye, hogy látszik a baba tündéri mosolya cumizás közben is.

A Supreme cumik többféle méretben és mintával, nappali és éjszakai változatban is kaphatóak. A Supreme Night cumik különlegessége, hogy a gombjában lévő kristályoknak köszönhetően a sötétben világít, éjszaka is könnyű megtalálni.

A Supreme cumi előnye még, hogy különleges dobozban kapható, amely nem csak tárolásra, hanem sterilizálásra is használható. Ez a sterilizáló funkció biztosítja a MAM cumik gyors, energiatakarékos és higiénikus fertőtlenítését.

A MAM Supreme cumi mikrohullámú sütőben történő fertőtlenítése a sterilizáló- és szállítódoboz segítségével, akár 77%-kal csökkenthető a CO2 kibocsátás, valamint sok energiát és vizet lehet megtakarítani (a vízben való kifőzéshez képest).

Minden MAM termék, így a Supreme cumik is BPA- és BPS-mentes anyagból készülnek. A speciálisan kifejlesztett gyártási folyamat lehetővé teszi a cumi pajzs és gomb előállítását hulladék keletkezése nélkül. A csomagoláshoz használt karton pedig fenntartható erdőgazdálkodási forrásokból származik. A műanyag és papír részek elválasztása után a csomagolás szelektíven gyűjthető.

1 Klinikai tanulmány: Németország, 2016, 86 résztvevő

2 Piackutatás 2010–2018, 1,383 babával tesztelve

A bejegyzés termékismertetőt tartalmaz.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram