Megérkeztek a Jóbarátok LEGO lakásai

2021. máj. 13.
Szerző:  Cukimamik Team
Megérkeztek a Jóbarátok LEGO lakásai
A LEGO® Csoport bemutatta az új LEGO A Jóbarátok lakásai szettet, amely lehetővé teszi a rajongók számára, hogy megépíthessék kedvenc jeleneteiket az ikonikus Warner Bros. tévésorozatból.

A 2048 elemből álló készletben viszontláthatják Monica és Rachel, valamint Chandler és Joey New York-i lakását – és persze a lakásokat összekötő folyosót is.

lego jóbarátok

A LEGO IDEAS Central Perk szett sikere után – melyet 2019-ben mutattak be – az exkluzív részletekkel ellátott LEGO A Jóbarátok lakásai készlettel olyan pillanatok is visszaidézhetők, mint például, amikor Monica a fejére húzta a hálaadási pulykát, vagy amikor még Joey és Chandler egyetlen bútora egy kenu volt, vagy esetleg, amikor Phoebe babaháza lángra lobbant.

lego jóbarátok

A szett emellett még sok más kiegészítőt is tartalmaz: a bökőszerszámot, Gladyst - Phoebe ijesztő művészi alkotását, a padlóra eső sajttortát, a nagy fehér kutyaszobrot, a csibét és a kacsát, és még sok minden mást. A készletnek köszönhetően a rajongók az eredeti forgatási helyszínt is megcsodálhatják a stúdiólámpákkal együtt, és lehetőségük van arra is, hogy különválasszák vagy a folyosó segítségével összekapcsolják a két lakást.

A készletben ezen kívül megtalálhatók a csapat összes tagját ábrázoló új minifigurák a legemlékezetesebb ruháikban: az ikonikus kockás szoknyáját viselő Rachel; a szűk bőrnadrágos Ross; Monica a kötényével; Phoebe a klasszikus virágmintás öltözékében; a merész mintás nyakkendőt és öltönyét viselő Chandler; és Joey, aki Chandler összes holmiját felvette. És ez még nem minden, hiszen legelőször láthatjuk Janice minifiguráját is a legtarkább ruhájában.

A LEGO Ideas Central Perk szett sikere után a híres lakások megjelenítésével szerettünk volna tisztelegni az ikonikus tévéműsor előtt. Közvetlenül a sorozat produkciós fotóiból dolgoztunk, valamint újranéztünk rengeteg epizódot, hogy minél több ikonikus pillanatot örökíthessünk meg. Az egyik szórakoztató kihívás az volt, hogy kitaláljuk, hogyan lehet bemutatni néhány olyan dolgot, amely a sorozat folyamán változik, és amelyek egyes epizódokban megjelennek, másokban nem. Alig várom, hogy a sasszemű rajongók észreveszik-e őket” - mondta el Anderson Ward Grubb, a LEGO készlet tervezője.

jóbaratok

LEGO® A Jóbarátok lakásai (10292)

  • Kor: 18+
  • A modell méretei:
    • Magasság: 10 cm
    • Szélesség: 64 cm
    • Hosszúság: 31 cm
  • 2048 építőelem
  • A készlet Rachel és Monica, valamint Joey és Chandler lakását tartalmazza a folyosóval együtt.

Egy kis érdekesség:

A LEGO Csoportról

A LEGO Csoport küldetése, hogy a játék erejével inspirálja és fejlessze a holnap építőit. A LEGO kockákon alapuló LEGO játékrendszer lehetővé teszi a gyerekek és a rajongók számára, hogy bármit megépíthessenek és újraépíthessenek, amit csak elképzelnek.

A LEGO Csoportot 1932-ben Ole Kirk Kristiansen alapította a dániai Billundban, és a neve a dán Leg GOdt szavakból áll, amelyek jelentése “Játssz jól”.  A LEGO Csoport még ma is egy magántulajdonban álló családi vállalat, amelynek székhelye a dániai Billundban található. Azonban termékeit világszerte több mint 140 országban értékesítik. További információért látogas el a www.LEGO.com oldalra.

A LEGO Csoport 2008-ben hozta létre magyarországi gyártó leányvállalatát, a LEGO Manufacturing Kft.-t Nyíregyházán, ahol jelenleg mintegy 3000 dolgozóval állít elő LEGO és DUPLO játékokat. 2014-ben adták át az új, több mint 120 000 m2-es gyárkomplexumot, amelyet azóta folyamatosan fejlesztenek, és ahol többek között LEGO DUPLO, LEGO Classic és LEGO Friends késztermékek készülnek.

A Warner Bros. termékekről

A WarnerMedia Company leányvállalata, a Warner Bros. Consumer Products feladata, hogy a Stúdió szórakoztató márkáinak és franchise-ainak hatalmas portfólióját eljuttassa a rajongókhoz szerte a világon. A WBCP a világ legnagyobb licenceivel működik együtt díjnyertes játékok, divat, lakberendezés és kiadványok terén, amiket olyan franchise-ok és védjegyoltalom alatt álló márkák inspiráltak, mint a DC, Wizarding World, Looney Tunes, Hanna-Barbera, HBO, Cartoon Network és az Adult Swim. A divízió sikeres globális tematikus szórakoztató üzletágához olyan meghatározó élményparkok tartoznak, mint a The Wizarding World of Harry Potter és a Warner Bros. World Abu Dhabi. Innovatív globális licenc- és kereskedelemi programjainak, kiskereskedelmi kezdeményezéseinek, promóciós partnerségeinek és tematikus élményeinek köszönhetően a WBCP a világ egyik vezető lincenc- és kiskereskedelmi szervezetének számít.

A JÓBARÁTOK és az összes kapcsolódó karakter és elem © & ™ Warner Bros. Entertainment Inc. (s21)


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram