Happy-Cukimamik bokszok a TritonLife Róbert Magánkórház újszülött osztályán

2021. máj. 06.
Szerző:  Cukimamik Team
Happy-Cukimamik bokszok a TritonLife Róbert Magánkórház újszülött osztályán
Hatalmas öröm és megtiszteltetés számunkra, hogy újszülött baba-mama bokszaink legújabb csatlakozó tagjai között tudhatjuk a TritonLife Róbert Magánkórház újszülött osztályát.

2021. májusától a Róbert Magánkórházban szült kismamáknak a csecsemőosztály munkatársai osztják ki baba-mama bokszainkat mielőtt hazatérnének újszülött gyermekükkel.

A Bella Happy Baby és a Cukimamik közös együttműködéséből született meg a Happy-Cukimamik baba-mama boksz, melyet újdonsült édesanyák kapnak kézhez a szerződött állami- és magánkórházakban. Szeretnénk, ha azt éreznék az anyukák, hogy ez egy „apró” ajándék Tőlünk- Nekik, épp ezért nem kérünk semmit cserébe. A baba-mama bokszokat útravalónak szánjuk az édesanyák részére, így igyekszünk minőségi tartalommal, és minden földi jóval megpakolni. J Ez a Mi ajándékunk Tőlünk Nekik, épp ezért az átvételkor semmilyen kötelezettsége nincs az anyukának, csupán jó érzéssel fogadni a kis bőröndöt, amely termékeket, ismertetőket tartalmaz, és cuki dizájnjának köszönhetően később emlékek őrzésére is felhasználhat.

Mi magunk is édesanyák vagyunk, akik a háttérben azon dolgoznak, hogy minél több édesanyához elérjünk, és egy apró gesztussal gratuláljunk a gyermekük születétéhez, valamit lehetőséget teremtsünk, hogy újdonságokat megismerjenek.

„Amikor megszületett első gyermekem, azt sem tudtam, mire van igazán szükségem. Ismeretlen volt a terület. Már ott elakadtam, hogy egyáltalán melyik pelenkát vegyem meg és egyáltalán mire van szükségünk, vagy miről érdemes tudni? A baba-mama ajándékcsomagban lévő mintatermékekkel, újdonságokkal és tájékoztatókkal segítünk felfedezni az anyasággal kapcsolatos praktikus dolgokat.”

Karsai Judit, Cukimamik alapító

baba-mama boksz

Célunk, hogy a TritonLife Róbert Magánkórház mellett még nagyon sok állami-és magánkórházban jelen legyünk, és megajándékozzuk kezdő csomagunkkal az édesanyákat.

„Azt tapasztaljuk, hogy az édesanyák mindig jó szívvel fogadják a különböző baba termékekkel kapcsolatos tanácsokat. Különösen, ha első baba születéséről van szó. Nagyon gyakori, hogy az osztályon dolgozó kollégáinktól kérdeznek egy-egy eszközzel kapcsolatban, hogy melyik típust érdemes beszerezniük. Éppen ezért nagy örömmel fogadtuk a Cukimamik baba-mama bokszát, hiszen így konkrét alternatívát tudunk kínálni a baba és mama ápolásához hozzátartozó termékekből.”

Dax Kinga, marketing manager-TritonLife csoport

 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram