Új termékekkel bővült a Dove család

2021. január 20.
Szerző:  Cukimamik Team
Új termékekkel bővült a Dove család
A Baby Dove Derma Care termékek úgy lettek kifejlesztetve, hogy ekcémára hajlamos babák számára is megfelelőek legyenek. A bőrben természetesen is megtalálható bőrtápláló anyagokkal készültek, mesterséges színezék- és illatanyagmentesek. A termékek bőrgyógyászok által teszteltek, gyengéden ápolnak, és segítik megőrizni a baba bőrének nedvességtartalmát, így megelőzve annak kiszáradását.

BABY DOVE DERMA CARE FÜRDETŐ (400 ml)

baby dove
A Baby Dove Derma Care fürdető ekcémára hajlamos babák bőrén is használható. Gyengéden tisztít, és mivel zabkivonatot, valamint prebiotikus hidratálót tartalmaz, segít
megőrizni a baba bőrének nedvességtartalmát.  A legjobb eredmény érdekében fürdetés után használd a Baby Dove Derma Care hidratáló krémet.


Dove Care & Protect kézkrém és folyékony szappan

A hűvösebb idő egyébként is kiszárítja kezedet, ezt pedig csak tetőzi az állandó kézmosás és kézfertőtlenítés? A Dove új Care & Protect folyékony szappannal és kézkrémmel két legyet üthetsz egy csapásra: ápolod és hidratálod a kézfejek bőrét, ráadásul mindkettő tartalmaz antibakteriális összetevőt is.

Dove Care & Protect folyékony szappan


Egyáltalán nem mindegy, mivel mosol kezet, hiszen a hideg szél és a forró víz is egyaránt szárító hatásúak. Az új Dove Care & Protect folyékony szappan ¼ rész hidratáló krémet tartalmaz, így az alapos tisztítás mellett hidratálja és ápolja a legszárazabb bőrt is. Antibakteriális összetevőt is tartalmaz, segít eltávolítani a baktériumokat.

Dove Care & Protect kézkrém


A gyakori kézmosás könnyen kiszáríthatja a kezedet. Az új Dove Care & Protect kézkrémet kifejezetten száraz bőrre fejlesztettük ki, segít, hogy kézfejeid ápoltak és  puhák legyenek. Az antibakteriális összetevővel készült formula tökéletes része lehet a bőrápolási rutinodnak.

 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram