950 baba-mama boxot adtunk át a Szent Margit Kórház újszülött osztályának

2020. december 19.
Szerző:  Cukimamik Team
950 baba-mama boxot adtunk át a Szent Margit Kórház újszülött osztályának
A Cukimamik portál 2012-ben kezdte el működését, amely kismamák és kisgyermekes édesanyák online magazinja.

„A cukimamikat gyermekeim születése keltette bennem életre.  A fiam születése egyben a cukimamik születésnapja is egyben.:) Szükségem volt egy térre, ahol országosan elérhetem az anyukákat, újdonságokat, termékeket, szolgáltatásokat mutatok be számukra, és az anyasággal együttjáró nehézségekre pozitívan reagálok. Ahogy én magam is teszem nap, mint nap, immár 3 gyerekes anyaként.”

Hatalmas öröm számomra, hogy az online térből kilépve offline is megjelentünk az édesanyák körében. A Cukimamik a Bella Baby Happy márkával közösen elkészítette az újszülött boxokat, melyek az újdonsült édesanyák számára kerülnek átadásra az újszülött osztályokon országosan a kórházakban

.

Célunk volt egy olyan minőségileg is tartalmas doboz elkészítése, amely az édesanyák számára értéket képvisel, és segíti az édesanyákat az anyaság világának eligzadosában, vagyis mire van szükségük. Lehetőséget biztosítunk, hogy próbálják ki a boxban elhelyezett mintatermékeket, szóróanyagaink segítségével értesüljenek az újdonságokról, lehetőségekről. A doboz tartalmát és dizánját tekinte kellemes érzést kelt. A Cukimamik baba-mama boxban olyan termékminták és szóróanyagok kerültek és folyamatosan kerülnek elhelyezésre, amelyek minőséget és értéket képviselnek

2020. 12.17-én 950 baba-mama boxot adtunk át a Szent Margit Kórháznak személyesen. Mialatt országosan történik a csomagok kihelyezése a kórházakba, a Szent Margit Kórházba ellátogattunk, és átadtuk a csomagokat az újszülött osztálynak.

„A Szent Margit Kórházban szültem mindhárom gyermekem, és mindig jó szívvel gondolok a kórházra és az ott dolgozókra. Célom, hogy az online teret átlépve személyesen is találkozzak a kismamákkal, tapasztalatokat osszunk meg, és a Cukimamik baba-mama boxra és tartalmára úgy gondoljanak, hogy egy nagyszerű ajándék, amely egyben nagy segítség is az anyaság ismeretlen útvesztőjének kezdetén.”

 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram