Megbízható gyerekcipő webáruház óriási választékkal

2020. december 15.
Szerző:  Cukimamik Team
Megbízható gyerekcipő webáruház óriási választékkal
Bejegyzésemben most szeretnék Nektek bemutatni egy webshopot, ahol gyerekcipők hatalmas választéka található, egy igazi gyerekcipő birodalom.

A levendulagyerekcipo webshopot 10 szempont alapján értékeltük, melyben 10-ből 10 pontot ért el, vagyis kiválóan teljesített nálunk.:)

1. Egy anya sikertörténete a Levendula Cipőbolt mozgatórugója

A cipőbirodalmat egy édesanya üzemelteti immár 11 éve, akinek a vállalkozása gyermekével együtt nőtt és teljesedett ki.:) Ismeri a gyerekek és az édesanyák igényeit, szakmai kérdésekben válaszra lelhetünk, és kizárólag minőségi termékeket találhatunk az árukészletében.

2. Óriási választék

Az a típus vagyok, aki tudatosan próbál vásárolni, addig a pontig, amíg a választék magával nem ragad.:) A Levendula gyerekcipőwebáruházban minőségi márkák széles választékában keresgélhetünk, a puhatalpú cipőktől, a szandákon át a speciális cipőkig és csizmákig. A gyerekcipők mellett a gyermekruhák kínálatával is találkozhatunk, így egy helyen igazi shoppping-körutat tudhatunk le.

3. Minőség

Ha ruhából nem is, gyerekcipőből mindig a minőségi lábbelit választom a gyerekeimnek. Nagyon fontosnak tartottam mindig, hogy a gyerekeim első cipői is minőségiek legyenek, akkor is, ha csupán néhány hétig, jó esetben hónapig hordták a cipőt. A minőséghez hozzátartozik, hogy nem az olcsó kategóriát képviselik, annál inkább a magas minőséget. A Levendula Cipőboltban és Webáruházban kizárólag magas minőségű cipőket találunk.

4. Speciális cipők és szandálok

A supinált gyerekcipők választékában is elveszhetünk, olyan hatalmas a kínálat. Több márka választékát megtalálhatjuk évszakokra bontva. (szandál, cipő, téli)

5. Webáruház logikus felépítése

Nagyon sok időt lehet azzal megspórolni ha jól átlátható a webshop, és én szeretek az időmmel jól gazdálkodni, amiből egyébként sincs sok. Talán ez a szempont kerülhetett volna az első helyre is, mert nagyon szimpatikus, hogy nem kell órákat eltökölnöm a webáruházban: átlátható, könnyen leszűrhető, mit keresek márka, méret, szín, típus szerint. Szóval ez a pont is kipipálva.:)

6. Megbízhatóság

A webshopok manapság jönnek-mennek.:) A Levendula gyerekcipőwebáruház 11 éves múlttal rendelkezik, amelynek a boltja Gödöllőn található. Ha bármi gondod adódik, elérheted a webshopot, kérdéseidet felteheted, lesz aki választ ad. Ha nem érkezik meg időben a termék, bármilyen oknál fogva, szintén a vonal végén, vagy a gép mögött el fogsz érni valakit.

7. Újdonságok

Ha a trendkövető anyuka vagy, és követed  a gyerekcipő újdonságokat, vagyis „Mindenből a legújabbat és legjobbat”, akkor itt megtalálod.:) A forgalmazott márkák legújabb trendjei mindig elérhetőek.

8. Gyors szállítás

Amit ma megrendelsz, 1-2 napon belül házhoz érkezik, vagy személyesen is megvásárolhatod a gödöllői üzletben. Tudják, hogy milyenek az anyák: mindig mindent az utolsó pillanatban, és azonnal! Épp ezért a házhozszállítás is gyors. 

9. Télen-nyáron elérhetőek a szandálok

Nem kell attól aggódni, ha télen kinövi a gyermek a szandált, mit adjunk rá az oviban. Szandálok széles választékát télen ugyanúgy megtaláljuk, mint nyáron.

10. Garancia

Amennyiben nem jó méretű vagy fazonú a cipő, szandál, csomagcserével kicserélik 1-2 napon belül. Kitöltöd az űrlapot az oldalnkon, küldik az új kiválasztott cipőt, Te meg visszaadod a futárnak a nem megfelelő méretűt:). Ezt nem csinálja túl sok áruház, vagyis nem is ismerek ilyet:)

Webshop elérhetősége: levendulagyerekcipo.hu


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram