Elevenpark játékot indít, ahol EGY napra birtokba lehet venni a játszóházat

2020. november 25.
Szerző:  Cukimamik Team
Elevenpark játékot indít, ahol EGY napra birtokba lehet venni a játszóházat
Bár a játszóházak jelenleg zárva tartanak, az ELEVENPARK csapata most is azon dolgozik, hogy örömöt szerezzen gyerekeknek és családjaiknak, különösen az ünnepek közeledtével.

Az ELEVENPARK november végén ünnepli 11. születésnapját, és ez alkalomból rendhagyó online játékot indított, melynek nyertesei egy napra birtokba vehetik az egész játszóházat!

A szerencsés nyertesnek lehetősége lesz egy napra elfoglalni AZ EGÉSZ JÁTSZÓHÁZAT, ahol kizárólag az általa meghívott vendégek tartózkodhatnak. 

Elevenpark

Mit kell tenned?

Mutassátok be nekik kedvenc otthoni játékotokat!

Készíts egy maximum 1 perces videót, amelyben pár szóban elmeséled, hogy mi is a játék pontosan, és miért ez a gyermeked kedvence! Lehet akár társasjáték, kreatív vagy sporteszköz, sőt akár saját találmány is.
A videókat a Ez az e-mail cím a spamrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre várják (WeTransfer vagy Google Drive linken keresztül).

A verseny menete

A videókat feltöltik az Elevenpark Youtube csatornájára, melyeket megoszthatóvá tesznek. A két legnagyobb nézettséget szerzett videó nyer!
A nyertesek egy napra birtokba vehetik a XIII. kerület Reno Udvar, vagy a XI. kerület Újbuda Center Elevenparkot, egy előre egyeztetett hétköznapon.

A játék időtarma: 2020. november 20 – december 1.
Eredményhirdetés: 2020. december 2.

A teljes játékszabályzat a weboldalukon található.

Érdemes játszani, hiszen a tét egy rendkívüli lehetőség, ami nem mindennapi ajándék lehet a fa alá!

Játékra és videózásra fel! :)


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram