Újdonság- Dove Powered by Plants: egy olyan világ számára, ami újra felfedezi a növények erejét

2020. november 24.
Szerző:  Cukimamik Team
Újdonság- Dove Powered by Plants: egy olyan világ számára, ami újra  felfedezi a növények erejét
A Dove hiszi, hogy egy természetes termékcsalád valóban működhet – ezért  megalkotta az ÚJ Dove Powered by Plants termékeket. 

A növényi alapú szépség újraértelmezése

A természetes, növényi eredetű szépségápolási termékek kategóriája az egyik legvitatottabb a szépségápolásban. Valójában sok fogyasztó úgy gondolja, hogy a „természetesre” való áttérés elkerülhetetlen kompromisszumot jelent a  hatékonyság terén: egy felmérés szerint a nők 76%-a gondolja úgy, hogy a természetes/organikus kozmetikumok nem olyan hatékonyak, vagy bizonytalanok a hatékonyságukat illetően.1 Ha pedig a termékek jól működnek, megkérdőjelezhetjük, hogy valóban olyan „természetesek-e”, mint állítják: minden  negyedik ember úgy gondolja, hogy a természetes/organikus szépségápolási  termékek egyáltalán nem olyan természetesek, mint azt állítják róluk.2 

dove

A Dove megragadta a növények hihetetlen megújító erejét, és ötvözte szépség ápolásban szerzett szakértelmével, hogy megalkossa a legelső, vegánok számára is alkalmas almárkáját, amely láthatóan segít megújítani a bőrt. Minden termék legalább 98%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz  és mégis hatékony, mint például a természetes öko-spray dezodor 24 órás  hatással.  

És persze mindezt nem csak szavakkal bizonyítjuk: büszkén jelentjük be, hogy  a Dove az egyik legnagyobb szépségipari márka a világon, ami megkapta a  szigorú EcoCERT Greenlife által tanúsított COSMOS natural minősítést. Biztos  lehetsz benne, hogy minden Dove Powered by Plants termék vegánok számá ra is alkalmas, majdnem teljes egészében növényi eredetű és fenntartható  forrásból származik.  

1Forrás: Mintel Natural, Organic and Ethical Toiletries (Mintel: Természetes, organikus és etikus kozmetikumok) - Egyesült Királyság – 2017. dec. 2https://www.statista.com/statistics/607892/attitudes-towards-natural-and-organic-personal-care-products/ 

Új lehetőségek a láthatóan megújult bőrért 

A Dove Powered by Plants elkötelezett a láthatóan megújult bőr iránt – ez azt  jelenti, hogy bőröd tápláltságában és ragyogásában lenyűgöző eredményeket  érhetsz el. „Tudjuk, hogy a fogyasztók természetesebb termékekre vágynak,  de gyakran csalódnak a természetes termékek által nyújtott érzésben és telje sítményben” – mondja Lauren Laird, a Dove globális kutatási és fejlesztési  igazgatója. „Ezért évek óta azon dolgozunk, hogy egy olyan természetes eredetű összetevőkből álló termékcsaládot fejlesszünk ki, amely valóban hatékony. A Dove Powered By Plants egy olyan termékcsalád, amely valóban természetes módon nyújt csodálatos ápolást, miközben a használata is élvezetes.” 

Ennek a növényi eredetű hatékonyságnak a biztosítása érdekében korszerű megközelítést alkalmaztunk a növényi eredetű hatóanyagokról alkotott filozófiánkban. Több mint 35 kulcsfontosságú növényi kivonattal dolgoztunk, melyeket több ezer összetevő vizsgálata után választottunk ki a lehető legjobb eredmény eléréséért. Ezek között található néhány ismerős összetevő, mint a kókusz és az aloe – és újabbak is, mint a karragén kivonat és a ricinus.  

Ahelyett, hogy olyan alap formulákhoz ragaszkodnánk, melyek nem érnék el az  általunk elvárt eredményeket vagy a legmagasabb szintű termékbiztonságot, néhány esetben engedtük, hogy a formula tartalmazzon kis mennyiségű szintetikus összetevőt, ami összhangban működik a növényi összetevőkkel.  

Tudomány a természet erejével

A Dove Powered by Plants termékcsaládnak lenyűgöző hatása van a testre- és a bőrre - néhány termékben ötvöztük a tudomány és a természet erejét, hogy valami igazán különlegeset hozzunk létre.  

A Powered by Plants tusfürdő a tudomány és a természet ötvözetének egy  újabb hamisítatlan eredménye. Egy könnyű olaj, amely luxus érzetű krémes habbá változik, tisztítja és táplálja a bőrt, 50%-ban természetes hidratáló  összetevőt tartalmazó növényi alapú tusfürdő, mely segít puhává és sugárzóan  ragyogóvá tenni a bőrt. 

A Powered by Plants dezodorok mindegyike hihetetlen arányban, 99%-ban  természetes eredetű összetevőket tartalmaz, formulája gyengéd a hónalj érzékeny bőréhez és puha, selymes érzést biztosít. Emellett 100%-ban természetes  illatanyaggal készülnek. Golyós dezodorunk a Dove első organikus dezodora.  Megalkottuk az öko-sprayt is – az ELSŐ növényi alapú természetes levegő  (nitrogén) által hajtott aeroszolunkat, amely új távlatokat nyit a természetes  dezodorok jövője felé. A könnyű és gyengéd adagolásnak köszönhetően használata finom és kíméletes érzés, mégis hatékony és gyengéd a hónalj érzékeny  bőréhez. 

Illatanyagok, csomagolás és textúra 

Az illatok és a textúrák a Dove törődésre épülő szemléletének nélkülözhetetlen  részét alkotják. Éppen ezért elengedhetetlen volt, hogy a Dove Powered by  Plants használata élvezetes is legyen. Az illatok és textúrák megszállottjai lettünk a könnyű, légies krémekkel, mindezeket pedig kellemes meleg, zöld illattal, tiszta, 100%-ban természetes illóolajok felhasználásával készítve. Három különböző illatot kínálunk, mindegyik középpontjában más ápoló növé nyi kivonat áll:  

  •  Geránium, ami bőrmegújító hatásáról ismert 
  •  Gyömbér, ami bőrfiatalító hatásáról ismert 
  •  Eukaliptusz, ami arról ismert, hogy segít kisimítani és ragyogóvá  tenni a bőrt 

Csomagolásainkkal is igyekszünk segíteni a környezet védelmét. A Dove elkötelezett a műanyaghulladék csökkentése iránt (így márkánk éves szinten több mint 20.500 tonnával kevesebb szűz műanyagot fog felhasználni,) és ennek  megfelelően a Powered by Plants-hez is újrahasznosított műanyagból készült  flakonokat használ (ahol ez kivitelezhető),  az öko-spray dezodorokat pedig természetes levegő (nitrogén) hajtja.

DOVE POWERED BY PLANTS - SZÁMOKBAN 

- A kínálat minden terméke legalább 98%-ban természetes eredetű összetevőket tartalmaz

- Több, mint 35 természetes összetevőt választottunk ki, amelyek kiváló  tápláló tulajdonságaikról ismertek 

- Minden Dove Powered by Plants illatanyag 100%-ban természetes illóolajokkal készül 

- A szintetikus összetevők sosem tesznek ki 2%-nál többet a teljes formulában 

- A növényi alapú tusfürdőnk kivételesen magas, 50%-os arányban tartalmaz természetes hidratálót 

- Az új, növényi alapú golyós és öko-spray dezodorok 99%-ban természe tes eredetű összetevőkből állnak és így is 24 óráig hatékonyak A Dove Powered by Plants csomagoláspolitikája része a Dove műanyag hulladék csökkentése iránti folyamatos elkötelezettségének, mely szerint a márka a jövőben évente 20.500 tonnával faragja le a szűz műanyag  felhasználását


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram