Amit a lézeres szőrtelenítésről tudni érdemes, személyes tapasztalat alapján

2020. augusztus 05.
Szerző:  Cukimamik Team
Amit a lézeres szőrtelenítésről tudni érdemes, személyes tapasztalat alapján
Mindenre van időm, természetesen magamon kívül. Amikor strandra indulunk, a család az ajtóban áll, mindenki indulásra készen, és én még sehol nem vagyok a két kávén túl. Általában ilyenkor szembesülök azzal a ténnyel, hogy csubakka is megirigyelne engem. Biztos, hogy nem fogok addig kilépni az ajtón, amíg ilyen szőrös a lábam!

Nem bírom a gyantát, így maradt a borotva. Persze joggal kérdezheted magadban, hogy miért nem használom az epilláló gépet…attól tiszta pötty a lábam.

A lézeres szőrtelenítés fájdalommentes és hosszú távú megoldást nyújt!

Képzeld el, ha nem kellene többet attól tartanod, hogy bejön egy váratlan esemény, egy esti hancúrozás, ami előtt megszakítva a románcot, elugrasz borotválkozni?

Tudod, az a legjobb a lézeres szőrtelenítésben, hogy hosszú távú megoldást nyújt. Nem kell azzal foglalkozni, hogy szőrtelenítsem magam. …merthát előfordul, hogy elfelejtem, és tutti, hogy egy vártalan strandolás előtt kell gyorsan megoldást találnom, vagy a nagy melegben hosszúszárú gatyába ugrani, ami a lábszáramig ér és takarja a bozontot.;)

lézeresszőrtelenítés

Lézeres szőrtelenítéssel tulajdonképpen minden testrészt szőrteleníthetünk. Nagyon sok anyukát ismerek, akik itt-ott szőrősebbek lettek szülés után, de ami a legzavaróbb, és sajnos takarni sem lehet, az arcon és állon kóborló szőrszálakat.

A Beautyworks lézeres szőrtelenítő szalonba kezdtem el járni, ami a legjobb választásnak bizonyul. Fontosnak találtam, hogy olyan szakemberre bízzam magam, aki minden kérdésemet megválaszolva nem hagy kétségek között és megfelelő tapasztalattal rendelkezik. A Beautyworks erre specializálódott szalon, ahol a lézeres szőrtelenítés a fő profil. A professzionális gépen túl, kifejezetten szakosodott szakemberek INGYENES tanácsadással és hozzáértő profizmussal minden kérdésre választ adnak. A Beautyworks szalonban Magyarország egyik legjobb és leghatékonyabb (nagy teljesítményű) gépével dolgoznak, amivel a kívánt eredményt fájdalommentesen érjük el.

lézeresszőrtelenítés

A Beautywork a nyugalom szigete, ahol nem futok össze más pácienssel. A rám szánt időben csak én tartózkodom itt, és az a röpke 20 perc, ami alatt a lézeres szőrtelenítést elvégzik, felér egy feltöltődéssel. Itt nemcsak egy vendég vagy a sokból, annál több. Mindig nagyon szeretek ide betérni, sajnálni is fogom, ha kb. a 6. alkalom után már nem kell jönnöm.:)

Amit tudni érdemes a lézeres szőrtelenítésről:

  • Már két kezelés között is megtapasztalhatod a DIÓDA lézeres szőrtelenítés előnyeit. A kezeléssorozathoz hat- nyolc alkalom szükséges, de ez egyénenként változik.
  • Fájdalommentes: fontos, hogy olyan szakembert válassz, aki biztos, hogy érti a dolgát, és szakszerűen jártas a gép kezelésében, vagyis nem okoz bőrsérülést.
  • Néhány kezelés után több éves szőrmentességet fogsz élvezni!
  • Egyszerre több testrészt is szőrteleníthestsz. A Beautyworks Szalonban egész testre akciós csomagajánlattal várnak!
  • A kezelés csupán néhány perc, testfelülettől függően.
  • A piszkos anyagiak: ár érték arány jó, ilyen sima bőrt hosszú távon nem fogunk elérni. Tulajdonképpen a kényelmet fizetjük meg.;)
  • Hosszú távon biztonságos: azért éri meg professzionális helyre menni, ahol bevizsgált gépekkel és hozzáértő szakember által beállított géppel dolgozzanak, hogy a későbbiekben ne legyen kontraindikáció. 

A Beautyworks lézeres szőrtelenítő szalonban ingyenes tanácsadással várnak benneteket!

Elérhetőség:

Weboldal: http://www.beautyworks.hu/

A bejegyzés reklámot tartalmaz.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram