Nyári időtöltés kreatívan

2020. július 14.
Szerző:  Cukimamik Team
Nyári időtöltés kreatívan
Végre itt az igazi nyári meleg, a szabadságok ideje, amikor pihenni és feltöltődni szeretnénk. Élvezzük ki a hosszú és enyhe estéket, az együtt töltött időt a családdal és a barátokkal. Ilyenkor a gyerekek is otthon vannak, ezért érdemes olyan szabadidős programokat kitalálni, amiben a legkisebbek is szívesen részt vesznek.

Így tedd élménytelivé a szünidőt a gyerekeknek

Akár kisbaba, ovis, vagy egy iskolás korú kamasz gyermekünk van otthon, a Bonami home & living webáruház ötletei inspirációt adhatnak, hogyan tegyük élménytelivé az együtt töltött időt. Szemezgethetünk különböző ötletes szettek, kreatív szabadtéri eszközök vagy eredeti játékok között, de válogathatunk minőségi design bútorokból is, amelyek kényelmesebbé és meséssé teszik a gyerekszobát nyáron is. Olyan játékot és kiegészítőt is választhatunk csemeténknek, ami nem csak neki ad örömet, hanem közös élményeket is szerezhet vele az egész család számára, mint egy kártya vagy memóriajáték. De le is ülhetünk velük rajzolni egy színesceruza készlettel. Ne felejtsük el! Néha az egyszerű dolgok a legjobbak.

színesceruza 

  
Nyári házimozi a kertben


Már javában tombol a nyár, így legszívesebben minden időnket a friss levegőn töltenénk. De ha ilyenkor is a kedvenc filmjeinket szeretnénk nézni, akkor sem kell bent ülnünk a szobában este. Rendezzünk be egy saját házimozit a teraszon vagy a kertben akár olyan igényesre, mintha egy nemzetközi filmfesztivált tartanánk az otthonunkban! Keressünk hozzá ízléses berendezést és ínycsiklandozó finomságokat, aztán készítsük elő a puffokat, nyugágyat, feszítsünk ki egy vásznat képernyőnek és hívjuk meg ismerőseinket egy felejthetetlen moziestre! Filmnézés közben a kényelem a legfontosabb. Szerencsére az időjárásnak ellenálló kültéri ülőbútorok is ugyanolyan puhák, mint a nappaliba készült darabok.

házimozi

Készülj fel a hőhullámra, irány a vízpart!

A hőmérő higanyszála egyre feljebb kúszik és hamarosan olyan meleg lesz, hogy a fagyi is percek alatt elolvad a kezünkben.

A felfújható matracok, a praktikus ivópalackok és a kellemes tapintású hammam törölközők segítenek élvezetesebbé tenni a forró napokat.

 

Kedvencünk ez a fánk formájú strandlepedő

Dinnye alakú felfújható úszógumi

 

A Bonami válogatásában mindent megtalálhatunk amire csak szükségünk lehet egy meleg nyári napon. Ha van rá lehetőségünk, menjünk vízpartra, ott elviselhetőbb a hőség. A felfrissülést még fokozhatjuk egy hideg limonádéval egy szívószálas üvegpohárban, amit akár még a vízbe is magunkkal vihetünk. Védekezzünk az erős napsugárzás ellen a strandon, de még a kertben is, ahol magunk is felállíthatunk egy nagyméretű napernyőt!

További hasznos lakberendezési tippekért, dekorációs megoldásokért és inspirációért látogasson el a Bonami.hu oldalára!


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram