Szexi apa korzózik a játszótéren, avagy a MILF után itt a DILF

2020. július 09.
Szerző:  Reni
Szexi apa korzózik a játszótéren, avagy a MILF után itt a DILF
A MILF szót talán nem kell senkinek sem bemutatni: ő az a dögös, középkorú nő, akinek gyereke van, de a legtöbb férfi fantáziáját megmozgatja. Teszi mindezt gyakran rámutató szándék nélkül. Anyukám, nem kell tovább várni, megérkezett a párja, a DILF.

Olyanok ők ketten, mint Barbie és Ken. Szépek, kívánatosak, szexisek és van bennük valami mélyről előtörő szexualitás, ami átsugárzik a szülőségükön is. Na jó, talán a két műanyag baba mégsem volt megfelelő hasonlat.

A DILF - „Dad I'd Like to F*ck” – olyan férfi, akinek gyereke van, 30-50 év közötti és igen anyukám, még a huszonévesek is szívesen hancúroznának vele. A Te párod ebbe a típusba tartozik? Akkor nem lehet könnyű dolgod, hiszen a játszótéren előszeretettel veszik körbe az anyukák, a munkahelyén a fiatalabb kolléganők is mindig őt kérik meg, ha segítségre lenne szükségük, sőt, lehet, hogy a gyerek tanárnője is szélesebb mosolyra vált, ha ő megy el a szülőire.

Forrás: Unsplash

A DILF tehát az az igazán jó pasi, aki eléggé megkomolyodott a családalapításhoz, felelősségteljesen áll az életéhez, és mindenki jó partit lát benne, főleg azért, mert tudják, hogy van gyereke.

Nem szabad azonban elsőre elítélni azokat a fiatalabb hölgyeket, akik érdeklődést mutatnak irányába, hiszen tudatalatt minden nő leendő gyermekei apját keresi.  Az pedig, aki amellett, hogy szexis, már e téren le is lett tesztelve, főnyeremény. Természetesen ezek mind a háttérben játszódnak le, és csupán a szinte érthetetlen vonzódás részéért felelősek.

Egy DILF mellett élni nehéz, ha nagyon féltékeny típus vagy, hiszen sokan megnézik, a nők utána fordulhatnak az utcán, az iskolában, a játszótéren csak úgy vonzza maga köré a gyengébbik nem képviselőit. Ez azonban büszkeséggel kell, hogy eltöltsön anyukám, plusz motivációt szolgáltatva, hogy te is a lehető legjobb formádban jelenj meg mellette. Aki hűséges a családjához, a párjához, azt a 22 éves Pamela Anderson se tudná elcsábítani. Ezt sose feledd!

Aki DILF, nem lesz szükségszerűen hűtlen szoknyavadász, csupán egy remek apa, aki nem mellesleg extra dögös és szexuálisan vonzó is.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram