5 csodaszép tornazsák magyar tervezőtől

2020. június 24.
Szerző:  Cukimamik Team
5 csodaszép tornazsák magyar tervezőtől
Imádom a tornazsákokat. Beledobálok mindent, felkapom a hátamra és már rohanok is a gyerekekért, játszótérre, edzeni...tulajdonknéppen mindenhova ezeket hordom, mert sportos, vagy csinos az outfitem: MINDENHEZ PASSZOLNAK.:)

Bejegyzésemben Madeia hátizsákjait gyűjtöttem össze, melyek csodaszépek, és minőségben is kifogástlalanok. De előtte lássuk, miért is szeretem a tornazsákokat:

Mindenhez passzolnak: Na jó, mindenhez nem passzolnak, egy estélyihez nem tudnám elképzelni őket, de játszótérre, boltba, rohangálni, ideális választás.

Minőségben nagyon jók: Kiváló minőségűek. Nap ,mint nap nyúzom, a gyerek rángatja, a játszótéren a csúszda tetejéről lerepül, és még minidg egyben van, olyan, mint újkorában.:)

Egyszerű, könnyed viselet: Csak felkapod a hátadra, és már szaladhatsz is benne. Könnyed viseletet kölcsönöz a mindennapokban.

Könnyen tisztíthatóak: Nekem van vízhatlan darabom, amit áttörölgetve csodaszép, míg a másikat a mosógépbe bedoba gyorsan tisztára mosok.:)

Minden belefér: Mindent könnyen elnyelnek ezek a tornazsákok, csak találd is meg a sok dolog között...:)

Hazai: Az általam összegyűjtött hátizsákok mögött egy dolgos anyuka áll, aki szívvel-lélekkel készíti viselőinek.

Környezettudatosság: Anyag nem vész kárba, minden darabot felhasználnak.

Limitált kiadás: Minden darabból maximum 3 db készül

Madeia által készített kedvenc tornazsákjaink

Városi elegancia

tornazsák

Virágos hangulatban

Bohém trend

Őrülten vagány

Dzsungel királynője


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram