Újdonság- Új trend az optimizmus! Gyűjtsd a mantra vida karkötőket

2020. június 19.
Szerző:  Cukimamik Team
Újdonság- Új trend az optimizmus! Gyűjtsd a mantra vida karkötőket
Egyesek könyvekből próbálják magukba szívni az optimizmust, míg mások inkább a motiváló hanganyagokat részesítik előnyben, aztán vannak a reménytelen esetek is, őket inkább hagyjuk is…, és vannak, akik vágynak a pozitív életszemléletre, vagy épp így is élnek. Akárhova is sorolod magad, a Mantra Vida karkötőket meg kell ismerned, melyek jól néznek ki, és pozitív üzenetet tartalmaznak.

Nem tudom Te hogy vagy vele, de szülés után új stílusra, új ruhákra, új külsőre vágytam. Valahogy megváltozott minden bennem. Akármilyen stílus mellett döntesz, marad a régi, vagy hátat fordítva az eddiginek újat választasz, a mantra vida karkötő tökéletes kiegészítőd és egyben maga az optimizmus lesz életedben.:) 

mantra vida karkötők

A Mantra Vida karkötők nemcsak hogy csodaszépek, mellette optimista és céltudatos rövid kis idézeteket, pontosabban üzeneteket találunk rajtuk. Nekem immár már 4 karkötőm van. Gyűjtő lettem. Nagyon szeretem viselni, mert mindamellett, hogy csinos viseletet kölcsönöz, ha csak ránézek, eszembe juttatják azokat az értékeket, melyekért érdemes élni. Mert valljuk be, sokszor megfeledkezünk a szép és jó dolgokról, amelyekért hálásak lehetünk.

mantra vida karkötők

A karkötők rozsdamentes acélból készültek, három színben kaphatók: ezüst, arany, bronz

Figyelem!A mantra vida karkötők függőséget okoznak, segít megőrizni, vagy elmélyítni benned az optimizmust, derűlátást, és pozitív életsítlust.;)

A Mantra Vida karkötőkről itt tudhatsz meg többet.:)


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram