Teszteltünk- kipróbáltuk mire a képes a folyékony collagén

2020. június 15.
Szerző:  Cukimamik Team
Teszteltünk- kipróbáltuk mire a képes a folyékony collagén
Nem törvényszerű, ugyanakkor nem gondolnám, hogy olyan különleges és egyedi lennék, hogy szülés után csak én változtam volna meg...

…minden értelemben. Belülről: megérintett az anyaság érzése. Anya lettem, amely szelídebbé, és egyben erősebbé tett engem. Másrészről engem sem kíméltek a külső változások, amelyekben részem volt, és van.:)

Az anyaság számos meglepetéseket tartogatott, de amire még álmomban sem gondoltam volna, és nem készített fel egyetlen barátnőm sem, a testemben végbemenő változások.;)

Talán mert nem ezek voltak a legfontosabb dolgok, amelyekre fel kellett volna hívniuk a figyelmem, mégis jól jött volna egy kis lecke.;) Például, hogy egy számmal nagyobb cipőre lesz szükségem, vagy szoptatás alatt a hajam hullani fog, és ha ezt megszorzom hárommal….ajjaj.:), A kávé és az állandó fáradtság kombinációja pedig a fakó arcbőr, és a folyamatos fáradtság érzéséről nem is beszélve.:)

Bejegyzésemben szeretnék Nektek bemutatni egy collagén tartalmú terméket, amelyet immár 1 hónapja használok, és miután a várva várt eredményt hozta, megosztom veletek tapasztalataimat.

biofitt

A termék, amit teszteltem: 10.000 mg-os Collagen folyadék halból, amely üde arcbőrt, szép hajat, egészséges izületeket, és erős körmöket ígér.

Először is leszögezem: nem tűnök 20 évesnek a használata után (sajnos),  sőt a testem sem lett fiatalabb, DE minden elvárásomat felülmúlta.

Maga a termék: Collagen Pure Peptid étrendkiegészítő ital

A Swedish Nutra termékcsoport tagja a collagén tartalmú koncentrátum. Prémium minőségű svéd táplálékkiegészítőről van szó, mely 100%ban természetes, vegyszermentes termék, nem tartalmaz glutént és genetikailag módosított összetevőket.


A kollagén és a hialuronsav két, a természetesen előforduló alkotóelem, amelyek nagyon fontos szerepet játszanak a bőr, a kötőszövet és az ízületek egészségében. A test , kollagén és hialuronsav előállításának képessége az idő múlásával csökken, és az eredmények azonnal láthatóak a bőrön. Körülbelül 20-25 éves kortól kezdve a test kollagén szintje évente 1-1,5% -kal csökken, amíg 30 éves kortól meg nem jelennek a kollagén kimerülésének jelei. A bőr rugalmasságának és szilárdságának megőrzése érdekében szükség van a kollagén és a hialuronsav kiegészítésére. A kollagén csökkenti az öregedés jeleit, mint például a  ráncok vagy expressziós vonalak megjelenése, hozzájárul a bőr  egészségesebb esztétikájához azáltal, hogy csökkenti annak tökéletlenségeit, csökkenti a striák méretét.


Az étrendkiegészítő minőségi halból készült koncentrátumot tartalmaz. Halat. Itt máris megjegyezném hogy féltem az ízétől.

Milyen ízű a koncentrátum?

Nagyon finom, kellemes erdei gyümölcs íze van, a halnak még a szagát sem lehet érezni benne. Ha nem tudom, meg sem mondom róla, hogy halból készült.

biofitt

Terméktesztelésem eredménye:

Immár több, mint 1 hónapja tesztelem a koncentrátumot, napi 1 kis kupicával felhörpintve indítom a napom. A leglátványosabb változást a hajamon tapasztaltam. A hajam dúsabb, és szerkezetében erősebb lett, vagyis tartása lett a hajamnak, az pedig hogy nagyon sok babahaj jelentkezett, külön hatalmas öröm számomra. A karantén ideje alatt a gél lakktól megszabadulva „vissza a természetes szépséghez” jelszó alatt a körmeim „fedetlenek” maradtak. Mindent lehetett rá mondani, csak azt nem, hogy természetesen szépek a körmeim. Beszakadtak, vékonyak voltak, bár azért is választottam korábban gél lakkot, mert annyira vékony volt a körmöm, hogy folyamatosan felvált a felső réteg. Talán ez a kérdés foglalkoztatott a legkevésbé, hiszen úgy voltam vele, hogy előbb-utóbb újra gél lakk fog virítani a körmeimen. Jelentem, azóta sem tetettem vissza.:) A körmeim megerősödtek, nem szakadnak be, és erősebbek, mint valaha.

Amikor elkezdtem tesztelni a terméket, azt mondtam a férjemnek: „ Ha a csípőm nem fog fájni, akkor ez a cucc, tényleg tud valamit!” A 3. hét vége felé a fájdalom tompult, és jelentem tegnap is futni voltam, és nem érzek fájdalmat a csípőm környékén.:)

Őszintén szólva a bőröm nem tudom, hogy üdébb lett-e vagy fiatalabb, mindenesetre nem panaszkodom- egyébként is 12 hetes használat után ígér a termék látványos változást, így még lehet, hogy fogok 10 évvel fiatalabbnak is tűnni.:)

Aki ismer tudja, hogy energikus személyiség vagyok, de az utóbbi idők engem is kihívások elé állítottak. Nem tudom, hogy a koncentrátumnak köszönhetően vagy személyiségemnek, de energiaszintem óriási, együtt futok a gyerekekkel 4 óra alvás után, és kiegyensúlyozottnak és kereknek érzem magam.:)

Jó szívvel ajánlom mindenkinek, aki keresi azt az étrendkiegészítőt, ami hajra, bőrre, izületekre, és körmökre egyaránt nagyon hatásos.

A termékről bővebb információt itt találtok.

A bejegyzés reklámot tartalmaz.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram