Száraz samponok- Hajat kéne mosni, de....

2020. máj. 07.
Szerző:  Cukimamik Team
Száraz samponok- Hajat kéne mosni, de....
Kép: wellandgoog.com
„Hajat kéne mosni.” Hányszor fordult már elő veled, hogy belenéztél a tükörbe, és megjegyezted magadban: Hajat kéne mosni, DE….

... nincs rá időd, vagy épp nincs kedved. Mert valljuk be az ápolt külsőhöz hozzátartozik a frissen mosott hajkorona, de néha még a kávát is hidegen hörpintjük le fél másodperc alatt, mert arra sincs idő, hogy élvezzük a koffein zamatos ízét.

A száraz sampon a megmentőd lesz azokon a napokon, amikor nem jutsz el hajat mosni a fürdőszobába. Néha nagyon jól jön, és kihúzhatsz vele legalább 1 napot. Ami pedig a legjobban tetszeni fog Neked: 1 perc alatt már látod a hatását!

A száraz sampon használata egyszerű, és gyors megoldást ígér. Ha már fényes a hajad, zsírosnak látod, kapd elő a száraz sampont, és perceken belül olyan hatást kelt, mintha nem is lenne szükséged hajmosásra. Mielőtt függő lennél, azért a hajmosást nem úszhatjuk meg, csupán kitoljuk a hajmosást.

Egy olcsóbb és egy prémim kategóriás szárazsampont mutatok be nektek, melyeket teszteltünk, és bátran merem ajánlani.

Avon szárazsampon- olcsóbb kategória

Nem szépítek, vannak napok, amikor a hátam közepére kívánom a hajmosást is. Mikor reggel felkelek, és a „hajat kéne mosni” látvány fogad, száraz samponért nyúlok. Az Avon az egyik szárazsampon, melyet már teszteltem, és nekem bejött. Tesztelés után 1 perccel belepillantva a tükörbe olyan érzésem támadt, mintha frissen mostam volna meg a hajam. Illata kellemes, nem erős. Hajam dúsabb lett, és könnyen formázható. Nem ragadt össze, könnyen tudtam kezelni. Ár tekintetében is maximálisan megállja a helyét.

Authentic Beauty Concept száraz sampon- prémium kategória

Rendezvényre rohantam, és a gyerekeknek köszönhetően újratervezést kellett indítanom. Már nem volt időm hajat mosni, ezért gyors és látványos megoldásra volt szükségem. Az Authentic Beauty Concept termékcsalád minden hajformázója megtalálható a fürdőszobánkban a sampontól kezdve a szárazsamponig. Prémium kategóriájú termékről van szó, de az áráért tényleg azt kapjuk, amit fizetünk. Szilikon és parabénmentes termék, aeroszolos és biológiai erjesztésű rizskeményítővel készült púderspay. Illata kellemes, púderes, kicsit erőteljes, de nem irritáló. A frissen mosott haj érzését keltette, dús és könnyen formázható lett tőle a hajam.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram