Kipróbáltuk a HÁDA extra szolgáltatását- Stylisttal vásároltunk

2019. december 16.
Szerző:  Cukimamik Team
Kipróbáltuk a HÁDA extra szolgáltatását- Stylisttal vásároltunk
Fotó: Stollár Imola
Stylisttal vásárolni sznobság vagy kifizetődő hóbort? A HÁDA stylistja segítségével olyan rucikat választhatsz magadnak, amiről senki nem mondja meg, hogy használtruha üzletből öltöznél.

Bejegyzésemben bemutatom, hogy lehet úgy a használtruha üzletből öltözni, hogy senki nem mondja meg rólad, hogy használt ruhaüzletből vásárolsz. Az országosan elérhető HÁDA üzletben adtam a szenvedélyenek, és shoppingoltam.

Háda

Kép: Stollár Imola

Miközben az ujjaimat a klaviatúrán pihentetem, próbálom összeszedni a gondolataimat, hogy tudnám Nektek átadni azt az érzést, amikor stylisttal vásárolsz. A gondolatim megállás nélkül cikáznak: „hatalmas önbizalmat adott”, kiszakadtam a hétköznapok rabságából”, annyira jó volt…”, legközelebb is igénybe veszem…”….

Ami a stylist szolgáltatását illeti, eddig szűz voltam ezen a téren. Nem is igazán tudtam, hogy mit takar stylisttal vásárolni, hiszen egy elérhetetlen szolgáltatásnak tűnt, ami a pénztárca méretéhez van szabva, és nekem egyet jelentett Lakatos Márkkal, vagyis a fényűzéssel. Tévedtem, stylisttal vásárolni annyit jelent, hogy miközben királylánynak érezheted magad, egy csomó időt, pénzt spórolsz, mindeközben a Te testalkatodra passzoló, stílusban hozzád illő ruhákat öltesz magadra, mindeközben önbizalmad 10-es skálán 11-re felcsúszik.

háda

Kép: Stollár Imola

A stlyist kimozdít a komfort zónádból. Ha eddig csak feketét hordtál pólóval és farmerrel, megmutatja, hogy a te testalkatodhoz a te stílusodhoz igazodva, milyen egyéb színek állnak még jól. A benned szunnyadó Nő felébred, rájössz, hogy sokkal több van benned,  mint amit eddig Te elképzeltél magadról, egy új oldalról pillantod meg magad, ez pedig hatalmas önbizalmat fog adni neked!

 

Kép: Stollár Imola

A HÁDA üzletet nem kell bemutatnunk Nektek, szerintem mindenki nagyon jól ismeri. Turkáló, használtruha üzlet, ahol minden méretben, színben, stílusban találhatunk ruhákat, cipőket, kiegészítőket. A kínálat hatalmas, az időnk kevés, és sokszor a kínálat sokaságában olyan dolgokat is hajlamosak vagyunk begyűjteni magunknak, amit soha az életben nem fogunk felvenni miután kijöttünk a próbafülkéből. Legalábbis én.

Maga a Stylist szolgáltatás és a HÁDA országos üzletei nagyon jól kiegészítik egymást. Egy hétköznapi ember, anya, nő részére is elérhető, hogy trendi legyen, stílusos, és elragadó. Ehhez pedig nem kell százezreket költeni.

A Sugár üzletben lévő HÁDA üzletben találkoztam Ágoston Bettinával, akinek az energikus és barátságos személyisége azonnal lenyűgözött. A találkozásunk előtt már e-mailben átküldtem neki az adataimat (magasság, méretek, fotó), ennek segítségével kész szettekkel várt engem. Nem kellett azzal bíbelődnöm, hogy a hatalmas kínálatban én magam keressek, amivel egyébként nagyon sokszor mellélövök, és sokszor előnytelen ruhát vásárolok magamnak, ami valakinél landol, vagy ott pihen a szekrényben.

Alapvetően a sportos, sportosan elegáns ruhákat részesítem előnyben. Gyakran futkorászok szakadt farmerben, pulcsiban, sport cipőben, azonban ha elegánsról van szó, akkor nincs kompromisszum, jöhet a tűsarkú és a csinos darabok.


A stílusomat figyelembe véve, Kérésemnek eleget téve 6 szettet állított össze nekem Bettina:

1. Karácsonyi szett

 háda

Kép:Stollár Imola

Megszerettem azt az összeállítást. Nem túl sok, mégis elegáns, és viselete kényelmes. Ezt a szoknyát magamtól soha nem választottam volna, hiszen mindig úgy vélekedtem az ehhez hasonló szoknyákról, hogy kiemeli a szülés után még edzésben lévő hasamat. Tévedtem. Nagyon jó választás volt.:)

2. Szilveszteri style

Kép:Stollár Imola

Ez az az őrült összeállítás, amit el sem tudtam képzelni magamon, mégis megszerettem. Úgy éreztem benne magam, mint Carry a Sex and the City-ből, aki minden szart felvesz, és mégis jól áll neki. Imádtam, a szilveszteri szettem is kipipálva.:)

3. Sportos

Kép:Stollár Imola

Jógázom, futok, kick box szenvedélyemnek élek...amihez éppen kedvem van, bár az utóbbit elhanyagolom, és ez meg is látszik rajtam. Na de a szettre visszatérve: Szeretem a színes nadrágokat, melyeket igyekszem valami semleges felsővel kompenzálni. Nem is gondoltam hogy ilyen jó szettre bukkanok, melyet azonnal meg is vettem természtesen.

4. Extravagáns

Kép:Stollár Imola

Merész, dögös, és laza, ahogy én szeretem. Nincs benne túlzás, kényelmes viselet a mindennapokon.

5. Casual business

háda

Kép:Stollár Imola

Imádtam ezt az összeállítást. Egy kicsit férfias, elegáns, és mégis van benne bőven nőiesség. Szívesen felveszem üzleti megbeszélésre, vacsorára, ebédre bárhova, ahol ülni is lehet ebben a dögös csizmában.:)

6. Street Style

Kép:Stollár Imola

Bármelyik fashion weekeen megállná a helyét, ez a menő összeállítás. Pontosabban: én nem, de a szett igen.:)


Ami szimpatikus volt, hogy nem akart rám erőltetni ruhákat. Ameddig nem éreztem  jól magam egy-egy ruciban, addig keresett (pillanatok alatt), amíg nem látta az arcomon, hogy „ez az igazi”.

Ha stylisttal vásárolsz, nem kell attól tartanod, hogy azt fogja rád tukmálni, ami neki tetszik. Az a lényeg, hogy olyan ruhadarabokat választottok közösen, amit hordani fogsz magabiztosan, ami olyan lesz, mint akire ráöntöttek, amit öröm lesz felvnni. Ezért is van az, hogy érdemes 3-4 órát rászánni, ha közösen vásároltok.

Mennyibe kerül a HÁDA stylist szolgáltatása?

A HÁDA üzletek egy extra szolgáltatása, melyet az igények keltettek életre. Maga a szolgáltatás 20.000 Ft, amely tartalmazza a stílustanácsadást, és a ruhák összeállítását, amit a végén megvásárolhatsz. Vidéki városok esetében az üzemanyag díja pluszban felszámolásra kerül.

Melyik HÁDA-ban tudod igénybe venni?

A HÁDA weboldalán tudsz bejelentkezni Bettinához, aki országosan bármely HÁDA üzletben segít neked vásárolni.


A bejegyzés reklámot tartalmaz, amelyet kipróbáltam, és azért ajánlom, mert maximálisan meg vagyok vele elégedve. 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram