Teszteltük a Ziaja arcmaszkokat

2019. november 27.
Szerző:  Cukimamik Team
Teszteltük a Ziaja arcmaszkokat
Teszteltük a Ziaja arcmaszkjait, melyek végre kaphatóak a Rossmann drogériákban is.

Imádom a maszkokat. Míg más cipőket gyűjt, én arcmaszkokat.:) Bármivel meg lehet engem venni, ami fiatalságot, karika mentes szemeket, üde arcbőrt ígér. Az utóbbi években az alvásból kevés jutott ki, így minden maszkot felvásárolok. melyek általában a kukában kötnek ki. Vagy mert elfelejtem őket használni, és lejár a szavijuk, vagy mert kiszáradnak.  Ezért külön örültem a Ziaja kiszerelésének: egyszeri alkalomra tökéletesek. Többféle arcpakolás kapható, így váltogathatom kedvemre.

Mi most 4 pakolást teszteltünk, íme az eredmény:

1. Réka - bőre száraz, ráncosodásra hajlamos, így neki a Ziaja kecsketejes arcmaszkját választottuk, melynek krémes állaga könnyen felvihető, és könnyen le is mosható. Ő is a csapat tagja, aki három cukker gyermek édesanyja, így csínjával van az idejével, hogy kozmetikushoz járjon. Inkább gyorsan feldob egy maszkot szabadidejében.

Eredmény: Bőre friss, egészséges hatást tükrözött.


2. Enikő - 2 igazi fiú gyermek édesanyja, aki nincs megáldva az alvással. Sokszor éjszakába nyúlóan dolgozik, a számítógép előtt nagyon sok időt tölt lakberendező munkájának köszönhetően. Arcbőre kifejezetten érzékeny, így ő a krémes állagú, és gyümölcsös illatú Ziaja Acei berry arcmaszkot választotta, ami kifejezetten az érzékeny és fáradt bőrt ápolja.

Eredmény: bőre sugárzóan üde lett, egészséges hatást keltett.

Ott a pont: illata igazi aromaélményt is nyújt egyben


3. Judit - vagyis én a Ziaja armaszkját teszteltem, aminek összetétele a barna agyag. Állaga krémes, textúrájának köszönhetően könnyen felkenhető.  Kifejezetten szeretem azokat a maszkokat, amelyeknek látványos az eredménye. Határozottam kijelentem, nem lőttem mellé! Három gyerek és a cukimamik mellett, sokszor a fáradtság az arcomon is kiüt. Ilyenkor bevetek valami extra erős maszkot.

Eredmény: Nem lettem fiatalabb 10 évvel, de látványosan kisimította a bőröm.


4. Kriszta - A változatosság kedvéért, három gyerek édesanyja. Három FIÚ.:) Igazából neki szuper bőre van: nem érzékeny, nem ráncos…azért kapott egy minden bőrtípusra ajánlott uborka-menta maszkot. A maszk átlátszó, hűsítő érzést ad a bőrnek.

Eredmény: a lelket kényezteti, az arcbőrt frissíti.


Amit különösen megszerettünk a Ziaja arcmaszkokban:

- ára kedvező

- természetes összetevőket tartalmaz

- kiszerelése tökéletes: egyszeri alkalomra használatosak, így nem fognak beszáradni, megromlani (ahogy ez nálam a legtöbb maszknál már megszokott)


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram