Újdonság!- Ha kell egy jó gyerekprogram,akkor Kider App!

2019. november 19.
Szerző:  Cukimamik Team
Újdonság!- Ha kell egy jó gyerekprogram,akkor Kider App!
Hétvégére kell egy jó program. Gyerekprogram. Lehetőleg olyan, ami közel van, ahol 3 gyerek jól érzi magát, ahol...Én magam sem tudom mit akarok. Millió egy oldalt találok, ahol gyerekprogramokat találok, de...nekem olyan kell, ahol le tudom szűrni a programokat, és minőségi programokat hirdet. Röviden ezt foglalja össze a Kider App.

Biztos mindannyian ismertek olyan anyukát (vagy éppen apukát), vagy épp mataokra ismtertek:), akinek nem egyszer okoz fejtörést, hogy mivel foglalja le és szórakoztassa aktív gyerkőceit.

Nem a szándék hiányzik, hanem a lehetőségek tárháza széles annyira, ami inkább válik időrablóvá, mint időspórolássá.

Gondoljatok bele, hogy olykor mennyire nem egyszerű a Google-ben megtalálni a „budapest hétvégi programok” kulcsszóval az értelmesebb lehetőségeket, vagy végig böngészve az összes Facebook csoportot és oldalt is inkább olyan programok jönnek szembe, ami korban, vagy érdeklődésben egyáltalán nem felel meg a gyerekeknek. Arról nem is beszélve, hogy némely oldalon művészet eligazodni, hogy mikor-hol és mi is lesz pontosan. Tehát ahelyett, hogy a gyerekkel töltenénk időt, a keresésre több energia megy el, mint amilyen hosszú egy-egy program, amit találni lehet. Így a végén sokszor marad a játszó... már ha nem esik.

Ráadásul mindenfelől érkezik a nyomás, hogy a gyermekkel töltött minőségi és persze mennyiségi idő az, ami a helyes és kiegyensúlyozott fejlődését segíti. Tehát fontos lenne a változatosság, mégis sokszor nehéz ennek eleget tenni szülőként. A minőségi idő nem minden esetben jelent azonban fókuszált időt: egy kirándulás vagy egy kulturális program például jogosan nevezhető minőségi időeltöltésnek, azonban a szülő és a gyermek figyelme eközben különböző dolgokra irányulhat. Tehát alapvetően olyan tevékenységeket érdemes ebbe a minőségi idő kategóriájába sorolni, melyek közös kikapcsolódást, élményt és jövőbeni emlékeket nyújtanak.

Természetesen az a felismerés, hogy a napi rutinból kiszakadva tudjanak a családtagok időt egymással tölteni, nem új keletű ötlet és ahogy korábban utaltam is rá, online már most is található rá megoldás, csak nem mindig olyan egyszerűen. Ráadásul a bárhol és bármikor rendelkezésre álló információ mennyisége hatalmas, az oldalak felhasználóbarát jellege sokszor megkérdőjelezhető, és a személyre (gyerekre) szabottság is hiányzik.

Erre lehet jó feloldás az ingyenesen letölthető Kider App (www.kider.hu), amely időhatékony és kényelmes megoldást ad a szülőknek a minőségi idő eltöltésére, míg platformot teremt a szolgáltatókkal való kommunikációra is.

Ha nektek is okozott már problémát, hogy hova menjetek a gyerekekkel, vagy mi lehet számukra a legideálisabb program, akkor ez az app nektek is sokat tud segíteni. A regisztráció során megadott adatok segítségével nemcsak a közelben lévő, de a gyerek korának és érdeklődésének is legmegfelelőbb programokat ajánlja a rendszer. A Kider App-ot használva el tudjátok menteni, értékelni vagy megosztani is tudjátok a helyeket.

{adselite}

Az app most indult el el kezdő formájában, amely egyelőre a tervezett funkcióknak csak egy részét tartalmazza, de már most ingyenesen elérhető iOS és Android telefonokra is, magyar és angol nyelven. Jelenleg több mint 1500 gyerekbarát hely érhető el Magyarországon belül, és folyamatosan bővül az események listája is. A csapat folyamatosan dolgozik a további fejlesztéseken, és megoldásokon, amelyek a minőségi idő mellett a jövőben akár más típusú időt is tudnak majd spórolni a szülőknek.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram