Bemutatjuk a ZEMA kézzel készített, porcelán ékszereket

2019. október 08.
Szerző:  Cukimamik Team
Bemutatjuk a ZEMA kézzel készített, porcelán ékszereket
A ZEMA porcelán ékszerek magukban hordozzák a nőiességet, a finom eleganciát és az ősi magyar kultúrát. Külföldön már debütált a termék, nagy sikereket ért el a párizsi, bécsi, new yorki fashion streeten. Itt az idő, hogy itthon is ismertté váljon a Márka, ami 2014-ben Nemzeti Érték címet kapott.

Amikor először találkoztam a ZEMA márkával, minden porcikámon éreztem azt a vágyat, amit egy Nő akkor érez, amikor meglát valamit, megérez egy illatot, és már érzi is magában azt a Nőt, aki lenni szeretne. A ZEMA márka kollekciói egyfajta luxusértéket képviselnek. Nem találkozol velük a bevásárlóközpontokban. Nem jön veled szemben az utcán. Ha felveszed, viselni fogod, eggyé olvad veled, van benne valami megfoghatatlan erő, az a Női erő, ami a finomságot és eleganciát magában hordozza.

Kíváncsivá tett a márka, a megközelíthetetlensége. Szerettem volna megismerni, hogy ki képviseli a márkát, aki formába önti a tradicionális magyar hagyományt, ötvözve a divattal. Így találkoztam Papp Erzsébettel, aki a márka „anyja”.

Mindent megértettem miután találkoztam Erzsébettel. A kollekciók, az ékszerek mondanivalója és szépsége belőle fakad.

ZEMA ékszerek különlegessége

A ZEMA márka magyar termék, melynek gyökere „Szabolcsból” ered. Maga a márkanév egy mozaikszó, amely a tulajdonosok gyermekeinek nevéből tevődik össze. A márkát 2009-ben az igények keltették életre. A divat és ékszerek világa a tulajdonosok életének meghatározó szereplője volt. A márka előtt magyar motívumú ékszereket készítettek, melyek népszerűek voltak, sikereket hoztak az üzleti életbe, de hiányzott belőlük az a „valami”, amit a ZEMA ékszerekben megtalálunk: az egyediség.

Porcelán ékszerek, kézzel készítve

Családi vállalkozás lévén a saját tulajdonú üzem Pálházán működik. Hiszem, hogy egy vállalkozásnak lelke van, amely tükröződik a termékben vagy éppen szolgáltatásban. Annak érdekében, hogy a ZEMA azt az értéket képviselje, ami a luxusékszerek kategóriájába sorolható, Erzsébet férje kitanulta a porcelánkészítő mesterséget. Amikor felveszel a kollekcióból egy darabot, az kézzel készül számodra. Minden mozzanata.:) Erzsébet megálmodja az aktuális kollekciót, mely a manufaktúrában „életre” kel a porcelán készítő szakemberek által. Az ékszerek dekorálását festőművészek vagy porcelán festők végzik, akik 21 karátos arannyal és 23 karátos platinával megfestik a mintákat.

A Zema ékszerek különlegessége, abban rejlik…

Az ékszereken megtalálható motívumokban a tradicionális, barokk, art deco és a szecesszió elemei is megmutatkoznak. Minden egyes motívumnak mondanivalója van, mégha nem is ismered.

Az új kollekciók mindig tavasszal debütálnak a nagy közönség előtt, egy zárt divatbemutatón a Vajdahunyad várában.

Az ékszer, ami fiatalságot kölcsönöz, a tradícionális múlttal

Az ősi magyar kultúra, a tradíció és a hagyomány őrzése minden egyes kollekcióban megtalálható, melyek a 21. századi nőknek készültek, így a fiatalság és frissesség kellemes ötvözete sző át.

Külföldön több neves bemutatón is szerepelt már, kiállításokon vett részt a ZEMA ékszer, mint London Fashion Week, New York Fashion Week, Párizs, Bécs, Kuala Lumpur…További céljuk között szerepel a külföldi piacon sikeres szereplés. Rigában 2019.09.09- decemberig ZEMA kiállítás látható.

Amikor Erzsébet „elvonul”, hogy megálmodja az aktuális ékszerek témavilágát, megelevenedik előtte korunk Nője, aki törékeny, mégis erős. Aki természetes szépséggel bír, van benne kellő finomság, lendületes, és hétköznap a mindennapokban viseli az ékszereket.
A ZEMA ékszerek tökéletes kiegészítője lehet a mindennapoknak, ugyanúgy, mint amikor elegánsan készülsz egy eseményre.

Nézz körül a ZEMA webáruházban és győződj meg erről, Te magad is.:)


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram