Megérkezett a Nina Ricci Les Belles kollektor trió

2019. július 30.
Szerző:  Cukimamik Team
Megérkezett a Nina Ricci Les Belles kollektor trió
 Ragyogó frissesség. Istenien érzéki csábítás. A sörbet, amelynek hatására finoman hűsítő borzongás járja át a testet a tikkasztó nyári hőségben. Mi lenne, ha a Les Belles desszertté változna egy limitált kiadás erejéig? Várjuk hát, hogy beköszöntsön a jó idő, mert idén Nina, Luna és Bella hűsítő változatban jelennek meg.


A Nina Ricci újdonsága a Les Sorbets of Nina Ricci: három gazdagon illatozó virágos illat, amelyekbe a jégkásához hasonlóan az érzékeket csábító ellenállhatatlan aromákat, akkordokat csempésztek.  Az érzékiség ígérete, ellenállhatatlan vágy, hogy belevessük magunkat az élvezetekbe. Egyetlen hashtag: idén a #myriccisplash lesz a frissesség szerelmeseinek célpontja.

Eggyé olvadni a tiltott gyümölccsel

A Belles de Nina ikonikus illatüvegei most különlegesebbek, mint valaha, hiszen az almákba már belekóstolt valaki. 

Végre megízlelhetjük a tiltott gyümölcsöt

Az üveg matt felületet kapott, hogy jeges érzetet keltsen. Az illatüvegek pasztell árnyalatú óriási sörbet gombócok: Nina málnás rózsaszín, Luna jéghegy kék, Bella pisztácia zöld színben pompázik. A levelek és a kupak csillogó arany fedést kapott.
A limitált kiadásban megjelenő illatok dobozai is egyediek, elegáns csíkozással. Elénk varázsolják a nyári idillt, amikor lenge blúzban pici pohárban tornyosuló hűsítő fagylalttal keresünk enyhülést a nagy melegben.

A KOLLEKCIÓ

Három ínycsiklandó illat: finom borzongás

The Sorbets of Nina

Ultra-hűvös pralinék
Meglepően jeges élvezetek

Az eredeti Nina illat egyik meghatározó ismertetőjegye a merész illatvilágú, fenségesen finom karamell. Ez a kényeztető alapjegy az Olivier Cresp nevével fémjelzett új verzióban is megtalálható az ellenállhatatlan praliné akkordnak köszönhetően.
Azonban az illatkompozíció semmit sem veszít átható frissességéből ezzel az elbűvölő és elegáns akkorddal. Az első fújásnál valódi meglepetés megtapasztalni a citrom, satsuma és málna savanykás elevenségét, üdítő frissességét. Kirobbanóan energikus elixír, amelyet finoman kiegészít a gardénia és a jázmin gyengéd harmóniája.

 

The Sorbets of Luna

Körtés jégkása
Képzelje el a friss gyümölcsök és éppen csak megdermedt virágcsokor egyesülését…

Fabrice Pellegrin kreációjának szívjegyét a bergamott héj és a zamatos nasi (japán) körte illatvilága határozza meg, amely jázminnal, magnóliával és bazsarózsával elegyedve harmatcseppben fürdő virágos kompozíciót eredményez (a kristálytiszta harmóniának köszönhetően).
De mi lesz a finomsággal, gyengédséggel? Jöjjön egy csipetnyi szinte tejfehér cédrus leheletnyi pézsmával…

 

The Sorbets of Bella

Frappé koktél
Pezsgő hatású hűtött gyümölcsnektár.

Sonia Constant parfümőr ínycsiklandó és hűsítően frissítő gyümölcskoktélt álmodott meg zöld mandarinnal, grapefruittal, rebarbarával és gránátalmával. Kellemes borzongás, egy kis rózsazselével és energikus, vibráló fás jegyekkel. De ne feledkezzünk el az ibolyáról és a shiso-ról sem, zöld illatuk természetes hatást kölcsönöz az illatnak.

Nina? Luna? Bella?

Mindhárom ínycsiklandóan csábító. Mindenki szíve szerint választhat magának kedvenc illatot. Színesek, mint a legfinomabb álmok, engedjünk hát csábításuknak.

 

#MyRicciSplash

Nina Ricci kedvence az Amorino

A Sorbets of Nina Ricci illatok kapcsán a Nina Ricci Ház a patinás Amorino fagylaltkészítő céggel működött együtt, hogy valóban páratlanul különleges, az érzékeket elvarázsoló illatkompozíciók születhessenek. Az Amorino minden évben új ízekkel jelentkezik. Most pedig, a Nina Ricci márkával együttműködve meghökkentő és rendkívül csodálatos illatvilágot kreáltak. A Nina Ricci Sorbets kényeztető illatai jeges csodák, amelyeket szabadon élvezhetünk a jó idő beköszöntével…

Amorino

Az Aromino-t két gyermekkori barát – Cristiano Sereni és Paolo Benassi – alapította 2002-ben. A minőségi összetevők használata, a biotermékek előtérbe helyezése, a hagyománytisztelet, az olasz szaktudás azok az alapértékek, amelyek egyben az Amorino filozófiájának lényegét alkotják. Kézműves fagylaltjuk nagy választékban kapható a nagyobb olasz városokban és az országhatáron túl is.

Forrás: Sajtótájékoztató

 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram