Így lesz vonzó a tekinteted! Itt az új őrület, a szempilla lifting, ami felturbózza a pilláidat!

2019. június 21.
Szerző:  Cukimamik Team
Így lesz vonzó a tekinteted! Itt az új őrület, a szempilla lifting, ami felturbózza a pilláidat!
Mindig is lopva irigykedő pillantást vetettem azokra a Nőkre, akik csodálatos szempillákat „növesztettek” mesterségesen. Nem arról a sárga irigységről beszélek, annál inkább csodálattal néztem a tekintetüket, melyekhez a pillák igen sokat hozzátettek.

A szempilla lifting nem összetévesztendő a műszempillákkal. A saját szempilláidat fogják kezelni, mely kezelés során felhasznált szerek nem tartalmaznak felesleges kémiai anyagokat. Az eljárástól ne várj óriási, lebegő pillákat, ez az eljárás egy finom, és természetes folyamat, melynek a lényege, hogy a liftinggel egybekötött festéssel teljesen átalakul a szem. Azt fogod tapasztalni, hogy megnyílik a tekinteted.

Szempilla lifting előtt és után

szempilla lifting
A kezelést megelőzően 48 órával egy bőr tesztet készítenek el rajtad, hogy nem vagy-e allergiás valamely összetevőre. Ha nem, akkor nyílt és egyenes út vezet a szempillaliftingre.
A kezelés fázisai:
1. Előkészítés: tisztítás, pillák zsírtalanítása, szem leragasztása
2. Szempilla lifting
3. Festés
A szempilla lifting és festés, mindössze 40 perc, és ezért a röpke 40 percért cserébe 6-8 héten keresztül természetes pilláidnak köszönhetően szemeid csodálatosak lesznek.
Ha szempilla liftingre készülsz, légy körültekintő hova mész, és mivel dolgoznak!
Én a LashUS termékcsaládot választottam, melyet Nagy- Britanniában fejlesztettek ki. Sajnos a szempillalifting piacon is egyre gyakoribb az olcsó és be nem vizsgált termékek használata, mely óriási veszélyt jelentenek a szempillákra, tönkreteszik a pillákat és ezzel a tekinteted.
Én a magam részéről maximálisan elégedett vagyok eddig a látvánnyal, és bár nagyon nehezen szántam rá magam, hogy bárki hozzáérjen a szemeimhez, a kímélő eljárás volt a legvonzóbb abban, hogy nekem is igéző tekintetem legyen, melyhez az X Beauty The Salon-t választottam.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram