A babycomfort összehozott minket. Ez több volt, mint egy Sajtótájékoztató…

2019. máj. 24.
Szerző:  Cukimamik Team
A babycomfort összehozott minket. Ez több volt, mint egy Sajtótájékoztató…
Fotó: Timkó Edina
A Babycomfort Sajtótájékoztatóján vettem részt, aki a Pingo öko pelenka és a Mommy Care természetes kozmetikumok forgalmazójaként tört be a magyarországi piacra.

Ritkán járok el sajtótájékoztatókra, ennek pedig az az oka, hogy csak arra megyek el, ami felkelti a figyelmem, azonosulni tudok a termékkel vagy szolgáltatással.  Anyaként engem sem kerül el az időhiány, így tényleg csak a számomra fontos helyeken bukkanok fel.

A babycomfort termékei azonnal levettek a lábamról, mivel számomra is fontos a környezettudatosság, így nem volt kérdés, hogy a Pingo öko pelenka mögé állok, és népszerűsítem. Izgatottan vártam a sajtótájékoztatót, ahol rajtam kívül az instagram közkedvelt kisgyermekes influencer anyukái vettek részt.

Fotó: Timkó Edina

A sajtótájékoztató, össze volt kötve egy baráti, hangulatos beszélgetéssel, és ismerkedéssel. Az instaanyukák kiléptek a való világba, és megismerhettük egymást személyesen is. Megtudtuk, hogy ki rejtőzik a képek mögött, és milyen a valóéletben.:) Szakmai segítségnyújtás, csajos beszélgetések…mindez gyerekfelügyelet mellett. Merthogy a Say Cheesben kialakításra került egy gyereksarok a találkozó idejére, gyerekzsivajtól volt hangos a hely, és lelkes, közvetlen, boldog anyukákkal, akikkel nap,mint nap találkozhatunk az internet világában. Egytől egyig csodálatos anyukák, akiket megismertem. 

Fotó: Timkó Edina

A Pingo pelus és Mommy Care termékek pedig azt a színvonalat hozták, amit én elvártam.A sajtótájékoztatón részletes képet kaptunk a Pingo öko pelenkáról és Mommy Care termékekről.

 

Fotó: Timkó Edina

A Pingo ökológiai eldobható pelenka és nedves törlőkendő Svájcban készül. Fejlesztője és a gyártója, a HYGA, szigorú feltételek mellett  folyamatosan vizsgálja a felhasznált anyagokat és a gyártási  folyamatokat. Munkájukat a legmagasabb szintű szabványok betartásával  végzik, és FSC tanúsítvánnyal is rendelkeznek. A Pingo gyártójának  célja, hogy csökkentsék vagy helyettesítsék az erőforrás-felhasználást, és olyan eldobható pelenkát és nedves törlőkendő gyártsanak, ami  kíméletes a bőrhöz, kényelmes, és nem terheli a környezetet.

A pelenka alaprétege nagyon vékony és kiemelkedően magas nedvszívó  képességű. Nekem ez máris szimpatikus volt. :)Anyaga természetes, lélegző, gyengéd a baba bőréhez. Káros vegyi anyagoktól mentes alapanyaga hozzájárul ahhoz, hogy a baba  bőre egészséges maradjon, emellett megakadályozza a bőrpír, a kiütések  és a sebek kialakulását. Az alap pelenkaréteg FSC tanúsítvánnyal rendelkező cellulózból készül,  ezáltal hozzájárul a fenntartható erdőgazdálkodáshoz. A csomagolás PLA-ból készül, megújuló forrásokból és újrahasznosított  anyagokból. Nemcsak a pelenka, hanem a csomagolása is lebomlik.

A Pingo Pelenka 2017-es év után ismét megnyerte a legjobb Bio termék  2019-es díját Franciaországban, a Bio a l'une honlapján, 100 fogyasztó  közül.

A Mommy Care egy családi vállalkozás, amely 2004-ben jött létre  Izraelben. A Mommy Care a legelismertebb bőrápolási márka Izraelben, és nemzetközi értékesítésre kerül. Szakterületük a fejlesztés és a gyártás  területén bőrápoló termékek, anyák, csecsemők és gyermekek számára, valamint olyan termékeket dolgozzanak ki amely természetes és biztonságos, a legérzékenyebb bőrre is. Csak a legmagasabb minőségű természetes és organikus összetevők kerülnek  be termékekbe.Az anya és a gyermek biztonsága elsődleges szempont a Mommy care-nél. A mommy care baba és anya ápoló termékek organikus összetevőkből  készülnek, mesterséges illat és színező anyagtól mentesek, és nem  tartalmaznak parabént se.

A Say Cheese sajttortázóról már korábban írtam itt, ami egyébként is a kedvencem, így a finom sajttorta falatkák, amit megkóstolhattunk, teljesen levett a lábamról. 

Fotó: Timkó Edina

Összességében a Pingo Pelus és Mommy Care összehozott bennünket.:)


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram