15 trendi ötletes megoldás rövid hajra

2019. február 20.
Szerző:  Lakatos Diána
15 trendi ötletes megoldás rövid hajra
Sokan azt gondolják, hogy a rövid hajjal könnyebb bánni. Én mind a két oldalt képviseltem már, mind a kettőnek van előnye és hátránya egyaránt, ezért próbálok most egy kis ízelítőt kínálni a rövid hajak tengeréből.


Az extrém rövidtől, a variálható félhosszúig 15 képet hoztam nektek, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt. Ezek után már csak a mosolyt – és a gyereket – kell a haj mellé csatolni, és jó érzés lesz az elismerő tekintetek kereszttüzébe kerülni.

1.Ha egy kicsit újra gondolod a szokásos frizurádat, a világ rögtön Rád mosolyod, és te bátran visszamosolyogsz rá!

Kép: Pinterest

2.A megunhatatlan kendős megoldás, ha csak annyira van reggel időd, hogy belenézz a tükörbe. Egy színes kendő a hajba és a kedved is sokkal színesebb lehet.


Kép: Pinterest

3. Leengedve és felfogva is nyerő lehet, akár a játszótérre mész, akár a szülői értekezletre, ezzel a hajjal bárhol megállod a helyedet.


Kép: Pinterest

4. A rövid hajat nem lehet befonni? Dehogynem. Ezzel a hajkölteménnyel te leszel az egyik leglazább anyuka a környéken.Kép: Pinterest

5. Bármikor, bárhova viselhető. Egy csavar és már sokkal vidámabban tudsz a napodra tekinteni – tartogasson az bármilyen meglepetést is – akár gyerekzsúr, vagy egy vacsora kettesben apával.


Kép: Pinterest

6. A rövid haj éppoly szexi, mint egy hosszú. Egy kis formázás, és máris Te leszel a nap Istennője!:)


Kép: Pinterest

7. Az új sikk: klasszikus és merész. Olyan, mint amilyen Te vagy!


Kép: Instagram

8. Ha anya boldog, a gyermek is boldog. Ha jól érzed magad a bőrödben, a nehézségeket is könnyebben veszed. Kezdd egy menő frizurával a napot...


Kép: Instagram

9. Szimpla, de nem unalmas fonás. Viseld bárhol, bármikor, bármivel és bárkivel ezt a hajat, és a romantikus hangulat garantáltan nem marad el.


Kép: Pinterest

10. Egy "hétköznapi anyuka" is lehet a nap sztárja. Próbáld ki ezt a frizurát, és fogadd a bókokat.


Kép: Pinterest

11. Egy gyönyörű napsütéses napon, te lehetsz a nap kiegészítője. Kacsints egyet a világra, és láthatják milyen, különleges a gyereked anyja!


Kép: Pinterest

12. Nem kell nagy dolgokra gondolni, hogy feldobjuk a hajunkat. Bebizonyítjuk, hogy a lehetőségek száma végtelen. Nézd ezt a vagány stílust:


Kép: Pinterest

13. Nincs időd? Csak a közértbe akarsz elszaladni, vagy csak leugrasz a gyerekért az oviba? Fogd lazán kontyba és már diktálod is a stílust.


Kép: Pinterest

14. A rövid haj praktikus egy kisgyermek mellett. Egyszerűen, dögösen, bevállalósan, biztosan kitűnsz a tömegből.


Kép: Instagram

15. Színezd az életedet, a faladat, és a hajadat is. Legyél színes és egyedi, ne azzal foglalkozz, hogy ki mit mondd, annál inkább azzal, neked mi a jó!


Kép: Pinterest


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram