Megszületetett Jessica Alba kisfia

2018. január 02.
Szerző:  Cukimamik Team
Megszületetett Jessica Alba kisfia
Sötét haj, gyönyörű orr – egy újabb híresség baba született. Jessica Alba a lehető legcsodálatosabb módon búcsúztatta 2017-et, ugyanis szilveszterkor életet adott gyönyörű kisfiának.

Jassica Alba és férje Cash Waren a Hayes Alba Waren nevet adta az új családtagnak. A házaspárnak két lánya van: Haven Garner és Honor Marie. Micsoda összepasszoló nevek.


A Honest Company társalapítója egy képet posztolt az Instagramra, melyhez ezt írta: „A legjobb ajándék az új évre! Cash, és én nagyon boldogok vagyunk. Honor és Haven is imádja a kistesót.”

{adselite}

A boldog apuka is megosztott egy képet az Instagramon, amiből kiderül, hogy Hayes a vártnál egy pár nappal korábban érkezett. A fotó alatt ezt írja: „Az anyukád a legerősebb nő, akit ismerek…szerencsés vagy. Van két csodálatos testvéred, akik már most imádnak, és tudom, hogy hálás leszel nekik, amikor majd irányítanak az úton. Az első napodon ígérem, hogy szeretni, ápolni, és védeni foglak."

A 36 éves Jessica Alba még júliusban jelentette be a terhességét, de a gyermek nemét csak később, egy cuki videóban árulta el.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram