A világon az első gyermek fogkefe, amivel 10 másodperc a fogmosás

2017. december 06.
Szerző:  Cukimamik Team
A világon az első gyermek fogkefe, amivel 10 másodperc a fogmosás
A fehér fogakért rengeteget kell dolgozni a kis kezecskéknek, főleg ha a fogmosás olyan érzés a gyermekednek, mint aminek sosem lesz vége.:)

Ha a fogmosást szórakoztatóvá és gyorssá tudod tenni, te vagy a győztes! Rátaláltunk a 10 másodperces fogmosás titkára, új uFunbrash külföldön nagy népszerűségnek örvend. Ez egy olyan fogkefe kifejezetten gyermekeknek, amihez nem kell, hogy használja a kezét a gyermeked és 10 másodperc alatt megtisztítja a fogakat. Ez a világon az első ilyen fogkefe. A gyermeknek csak fogkrémet kell rá nyomni, betenni a szájába, és már kész is.

Gyors és szórakoztató fogmosás

{adselite}

A gyerekek nem igazán szeretnek fogat mosni, és nem is nagyon tudják jó alaposan megtisztítani a fogaikat. Az uFunbrush megkönnyíti a gyermekek dolgát. Csak rá kell, hogy nyomja a fogkrémet, majd pedig bevenni a szájába az u alakú fogkefét.

Meg kell nyomni a gombot, és 10 másodperc alatt kész a jó alapos fogmosás. A fogkefének puha szilikon sörtéi vannak, így nem sérti fel az ínyt.


A vibráló hatás segít megtisztítani a fogat. A formája és a nagysága pedig gyermekekre lett kialakítva. Elemmel működik, és akár 600 fogmosást is kibír elem csere nélkül.


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram