A LEGO® NINJAGO® Film főhőse elszabadult Budapesten!

2017. szeptember 07.
Szerző:  Cukimamik Team
A LEGO® NINJAGO® Film főhőse elszabadult Budapesten!
Csak pár hét választ el minket a várt film premierjétől, és a boltokban is kaphatóak már a filmhez kapcsolódó LEGO® NINJAGO® szettek. Minden simán megy, így a történet főhősének, Lloydnak még maradt egy kis ideje a nagy napig, hogy beugorjon Magyarországra és Budapest több ikonikus pontján is felbukkanjon.

A turisták nem kis meglepetésére a Zöld Nindzsa, Lloyd is csatlakozott hozzájuk a napokban, hogy együtt csodálhassák meg a főváros nevezetességeit. Természetesen az óriási nindzsa nem kis feltűnést keltett, a turisták ámulattal figyelték, ahogy birtokba veszi Budapest legszebb helyeit.

 

Egy igazi hős azonban soha nem pihen, így a hős nindzsa hamar tovább is állt, hogy barátaival újabb kalandokba keveredjen: legközelebb szeptember 16-án szombaton, a Fővárosi Állat- és Növénykertben találkozhattok Lloyddal és barátaival!

{adselite}

A LEGO® NINJAGO® Film szeptembert 21-től látható a hazai mozikban

Forrás: Sajtótájékoztató


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram