Boc'n'Roll szendvicscsomagoló, ami egy piknik kosárból sem hiányozhat

2017. máj. 22.
Szerző:  Cukimamik Team
Boc'n'Roll szendvicscsomagoló, ami egy piknik kosárból  sem hiányozhat
Végre élvezhetjük a jóidőt, és ez egyet jelent számomra azzal, hogy irány a szabadba piknikezni! Nagy piknikezős vagyok, kihasználok minden alkalmat arra, hogy a szabadban leterítsek egy plédet, kipakoljam a kosaram, és jól érezzem magam. A gyermekeimet kiskoruktól kezdve hozzászoktattam a piknikezéshez. Kevés befektetéssel, egész napos családi programot dobunk össze egy-egy piknik alkalmával.

Szenya, szenyó, szendó, rakott kenyér, emeletes kenyér, töltött zsemle, bélelt kenyér. Tovább is van, mondjam még? Nem kell, ugye? Mindenki ismeri az iskolába, munkába indulás előtt, vagy éppen piknikezéshez összedobott hideg ebédet: a szendvicset. Az már más kérdés, hogy kinek mit jelent ennek kivitelezése. Valakinek vajkrém nélkül elképzelhetetlen, másoknak salátalevél vagy sajtszelet nélkül nem az igazi. Akadnak, akik csak egy szelet párizsit dobnak bele, míg olyanok is, akik egy jó tenyérnyi rántott hússal szeretik. Annyi bizonyos: a külön-külön folpackba vagy műanyagba csomagolt étel a múlté, és valljuk be, a szendvicstől átnedvesedő szalvéta sem éppen trendi – pláne nem guszta. Arról nem is beszélve, hogy piknikezéshez könnyen ki- és a maradékot elcsomagolható megoldás kell, amúgy a táska minden négyzetcentije menthetetlenül morzsás, vajas, és „mindenegyebes” lesz. Ha a könnyen kezelhetőségen felül még környezetbarát, többször felhasználható csomagolást is talál az anya, akkor joggal pályázik a szuperökoanyu címre. ;)

piknikkosár

Minden mosható/elmosogatható, bio anyagból készült, vagy újrahasznosítás során létrejött csomagolóanyag megfelelhet a célra. Manapság már rengeteg efféle ételhordó eszközt találhatunk. A hasznosságon felül még ultracuki vagy megamenő – azaz minden korosztálynak tetsző – megoldásokat is fellelhetünk. Érdemes körülnézni, a kínálat nagy, a felelősség szintén: környezettudatos viselkedésünket gyermekeink is ellesik tőlünk! 

 

Nézzük meg, hogy mit tud a Boc'n'Roll szendvicscsomagoló, ami egy piknik kosárból nem maradhat ki (szerintem). 

  • Miben különbözik a Boc'n'Roll szendvicscsomagoló a hagyományos csomagolástól?

Többször használható, változtatható méretű és mosható.

  • Hogyan kell használni?

Az egyszer használatos csomagolás helyett , környezetbarát ruhába bujtathatjuk a szendvicseket.  A hosszú tépőzárnak köszönhetően mindenféle alakú és méretű szendvicset, gyümölcsöt, nassolnivalót csomagolhatsz bele és viheted magaddal bárhová. Kényelmes, kompakt, mosógépben mosható, és étkező alátétként is funkcionál.

  • Mennyibe kerül?

2990 Ft-ba kerül, és annyiszor használod, ahányszor csak szeretnéd.

  • Hogyan kell tisztítani?

Elegendő egy nedves szivaccsal áttörölni, a morzsákat egy mozdulattal le lehet törölni. Mosógépben 30°C-on mosható.

  • Mekkora a mérete?

Összehajtott mérete: 11 x 15 cm

Kihajtott mérete: 54 x 32 cm

Anyaga: 100% poliészter


Használata lépésről-lépésre:

nyisd ki a szendvicscsomagolót
helyezd el középre a szendvicseket, nasikat
hajtsd be az egyik, majd a másik oldalát
most jöhet a hosszabbik oldal, először az egyik, majd a másik oldal
olyan szorosra hajtsd, ami nem nyomja összes a szendvicsedet, de biztonságosan tart
rögzítsd a tépőzárat
rakd bele a táskába (ha ez a lépés kimarad, akkor bizony éhes maradsz)

 


Soha nem éreztem azt a határtalan szabadságot, mint amit az anyaság adott. Igen, szabadnak, boldognak, és vidámnak érzem magam...és ezt az érzést szeretném átadni Neked is!

Mert néha kell, aki inspirál, ösztönöz, és talpra állít. A cukimamik csapata készen áll erre!

 

Cukimamik-Instagram